PaBlO Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Kiedyś było info o patchu poprawiającym płynność działania gry. Dość dawno nie byłem w temacie i czy ten patch w końcu wyszedł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 jak tam wreście z poprawnością gry - bo jeszcze nie zacząłem w nią grać - ciągle czekam aż połatają ją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hihot Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 nowy comunitypatch jest do sciagniecai teraz w wersji 1.51 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 I daje coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hihot Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 nie gralem nie chce mi sie odrzuca mnie od tej gry jak mysle o tych wszsytkich bugach :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Prawdę mówiąc mnie też mimo , że sama gra jest świetna :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Aj tam gadacie 1st raz jak grałem też mnie odrzuciło później jak zasiadłem to ho ho, do tej gry poprostu trzeba się przyzwyczaić i nauczyć żyć z bugami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hihot Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 wiesz ja mam dosc zbugowanych gier szkoda mi tak taki chlam czasu i nerwow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 wiesz ja mam dosc zbugowanych gier szkoda mi tak taki chlam czasu i nerwow. Problem w tej branży jest taki że taki "CHŁAM" ze wszyskimi jego bugami jest dużo lepszy od innych niezabugowanych produkcji.... Swoją drogą gothica 3 traktuję przez bugi jako betę a za betę nie zamierzam płacić.... jak wypuszczą oficjalne pathe to kupię sobie orginał.... Jak mam wydawać kasę oczekuję poważnego traktowania przez producenta.... Tyle czasu czekam od premiery tej gry na oficjalne pathe i się chyba nie doczekam.... więc po co mam być nabity w butelkę kupjąc w sklepie jakąś betę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 nerevar- ale ty masz sensowny sprzęt a u mnie nie ma sensu grać bo wymagania za duże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hihot Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Problem w tej branży jest taki że taki "CHŁAM" ze wszyskimi jego bugami jest dużo lepszy od innych niezabugowanych produkcji.... Swoją drogą gothica 3 traktuję przez bugi jako betę a za betę nie zamierzam płacić.... jak wypuszczą oficjalne pathe to kupię sobie orginał.... Jak mam wydawać kasę oczekuję poważnego traktowania przez producenta.... Tyle czasu czekam od premiery tej gry na oficjalne pathe i się chyba nie doczekam.... więc po co mam być nabity w butelkę kupjąc w sklepie jakąś betę? ja niestety za niego zaplacilem i mnie to wnerwia strasznie... normalnie tez kupuje to co wystestuje i jest fajne i malo zbugowane dlatego gram sobie teraz w ETQW i pelen relax :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 jesli teraz chce zainstalować Polskiego Gothica 3 to jakie patche zainstalować aby wszystko po pol bylo i w jakiej kolejności? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hihot Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 1.12 potem 1.51 jezeli bedzie bez napisow w menu to sciagnac z spolszczenie gdzies tam wczesniej byly link do ftp z comunity. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 i jeszcze jedno, jesli mam save z przed zainstalowaniem gry , tzn z 100 wiedzy prastarej i niczym więcej :P to czy odbije sie to puzniej jakimiś bugami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pool80 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Problem!!Po wyzwoleniu Gelden orkowie zaczynaja mnie atakowac w karzdym niewyzwolonym miescie,gdziekolwiek.szlag mnie trafi.to jest 5te wyzwolone miasto.czy jest jakis sposob? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 NIE MA ! po przekroczeniu pewnej granicy wyzwolonych miast (chyba 5) już tak jest na początku szef nie chce z Tobą gadać później żaden ork :) ale to nie problem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daishi08 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Witam Podczas wypelniania misji na pustyni zgubilem Diego, teraz nie moge wypelnic zadania od Masila(Mora Sul), ktory zlecil mi zaprowadzic Orknaroka do swiatyni. Kiedy chce go zabrac ze soba pojawia sie komunikat, ze Diego jest moim towazyszem broni. Czy jest jakis sposob zeby temu zaradzic, oczywiscie poza cofnieciem sie w grze? Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraszer Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Cześć studiowałem te forum poniearz strasznie sie wkurzylem po zainstalowaniu gothica 3 bo mi sie tnie a mam nówke kopma :( i z tego co wyczytalem optymalizacja moze pomuc ale nie moglem znalesc parametrow takich jak moj komoter a to wazne i nie wiem co mam zmienic prosze pomózcie moj komp Intel Core Duo Quad 2.4 GHz 2 GB Ram DDR2 i grafa NVIDIA GeForce 8500 GT 512 Ram :mur: z góry dzieki pozdro dla fanow gothica :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 (edytowane) 1. Wyedytuj posta i zwróć uwagę na: interpunkcję, składnię i błędy ortograficzne. 2. Szkoda ze nie podałeś ustawień graficznych na jakich grasz, takich jak : rozdzielczość, poziom detali i.t.p. 3. Karta graficzna jest najsłabszym elementem twojego "komotera". Jeśli masz wysoką rozdziałke i max detale, to nie ma sie czemu dziwić, ze Gothic ci tnie. 4. Gothic3 nawet z lepszą kartą, zawsze będzie trochę przycinał. Taki już jest z ta grą. 5. Masz zainstalowany najnowszy patch ? 6. Poświęć trosze czasu na to forum , na pewno tam jest więcej informacji. Edytowane 8 Stycznia 2008 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraszer Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 (edytowane) Dzieki ze ktos odpisal :) a za blendy sorki ty tez zrobiles jeden malutki :):):) ale nie o tym mowa, czytalem ze niektore patche sa lipne jezeli mozesz podaj linka byl bym wdzieczny. Wczoraj sam coś pokombinowalem i chodzi lepej :):):) ale moze jeszcze da sie cos zrobic. A co sadzisz o tych optymalizacjach ?? cos to pomoze i gdzie tam sie zmienia rozdzielczosc w gothic 3 bo mam polska wersje i nie wiem gdzie zal co :( czekam na odp pozdrwiam :):):) Edytowane 8 Stycznia 2008 przez Kraszer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Nie chce byc zlosliwy, ale na pewno info o tym jak zmienic opcje w grze jest w instrukcji obslugi ;) Czytales poradnik w pierwszym poscie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Masz PL i nie wiesz gdzie... No to rzeczywiście skomplikowana sprawa, nie ma to tamto. Wszystko jest w poscie nr 1 - j e d e n. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoGaN99 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Witam ! Mam ogromny problem z Gothickiem. Mój sprzęt to : Core 2 Duo 2140@3GHZ 4gb ram 800@900 Palit Sonic 8800GT Vista x64 I na takim sprzęcie gra mi sie co jakiś czas zatrzymuje a gdy wyjmie pochodnie to jest maskara bo staje mi na około 30 s. Miałem podobny porblem gdy miałem GTS 320 ale wtedy przyczyną mogło być zapychanie się pamięci w tej karcie. Mam grę w wersji 1.2 ten patch 1.5 tez nic nie daje . Proszę o jakas rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Witam ! Mam ogromny problem z Gothickiem. Mój sprzęt to : Core 2 Duo 2140@3GHZ 4gb ram 800@900 Palit Sonic 8800GT Vista x64 I na takim sprzęcie gra mi sie co jakiś czas zatrzymuje a gdy wyjmie pochodnie to jest maskara bo staje mi na około 30 s. Miałem podobny porblem gdy miałem GTS 320 ale wtedy przyczyną mogło być zapychanie się pamięci w tej karcie. Mam grę w wersji 1.2 ten patch 1.5 tez nic nie daje . Proszę o jakas rade. Ta gra tak ma, jesli masz jeden hdd i plik wymiany na tym samym dysku co system to tez moze byc przez to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoGaN99 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Wyłączyłem pliki wymiany i nic nie pomogło :mur: jestem w kropce .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebius Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Wyłączyłem pliki wymiany i nic nie pomogło :mur: jestem w kropce ....Czekaj na patch 1.6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
napster666 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 da sie jakoś na mapie zaznaczyć miejsca zadań jak w wiedźminie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Czekaj na patch 1.6. A jest jakies pewne info ze on coś zmieni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amun Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Wyszedł patch długo oczekiwany 1.6 Here`s the official statement: Liezen, Austria, February 7th 2008; JoWooD Productions, Spellbound Entertainment AG and the Community Mod team release the Patch 1.6 for Gothic 3. This Update includes a large number of gameplay and data improvements committed by the Community Patch team. These improvements deal with larger and smaller bugs and were made with community wishes particularly in mind. In addition to these improvements the Spellbound team implemented a new memory system which improves the game’s stability and reduces the memory requirements at the same time, also for Windows Vista. Furthermore the team worked on the “Where is the Guru”-Bugs, which have been nearly eliminated, due to a variety of bug fixes which were made to address causes of game crashes. The smaller Update-Patch, 30 MB, requires the official Gothic-Patch 1.12 (or the subsequent Community Patch Versions) and can be found here: http://snorre.jowood.de/~community/G...ncremental.exe The Complete Patch (70 MB), which includes the official patch 1.12 is available here: http://snorre.jowood.de/~community/G..._v1.6_Full.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cienislaw Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 niestety, mozliwe za patch lata duzo problemow ze stabilnoscia i wyciekami pamieci, ale gra jak chodzila kiepsko tak chodzi. na sprzecie z konfiga w jakimkolwiek miescie po wczytaniu gry mam 20fps... zaczynam sie obracac dookola, przycina strasznie. dopiero jak wyjde z miasta to czasami dobije do 70. gram w 1280x1024@85, wszystko na maxa. najzabawniejsze jest to, ze mam wrazenie ze na 7900gto gierka dzialal sprawniej niz teraz - czyzby problem ze sterownikami do 8800gts? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...