Gość watow Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 a ja palnuje... znalezc sponosra do moich zakupow ktos chetny? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael_21 Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 (edytowane) juz tak nie szpanuj tym niemieckim jak juz cos wklejasz moglbys przetluaczyc 99% to ludzie uczacy sie angielskiego ja z tego tekstu nie wiem nic czy to minimalne czy co ojeju ale masz problem :mur: ....wrzuc na gogle i przetlumacz na angielski :lol: trwalo 2 sek tylko trzeba chciec ;) Gothic 3 - violent system requirements? (updates) Wednesday, 02 November 2005 sound information of the Gothic Fanseite World OF Gothic, and/or the current expenditure 12/05 the PC Games hardware are not the hardware requirements of Gothic 3 from bad parents. The article means that Gothic places the 3 following minimum requirements: # Athlon 64 3000+/P4 2.8 GHz # 1 Gbyte RAM main memory # Geforce 6800 GT/Radeon X800 pro for the highest detail stage (with 4xFSAA and 8:1 AF), should be necessary a Geforce 7800 GT/GTX or a diagram map of the new Ati Radeon X1000er-Reihe. Update: Demands with Gothic 3-Entwickler Piranha byte resulted in meanwhile that the indicated "minimum requirements" are "run the Best" requirements (maximum requirements) and not the minimum requirements. This information might provide for some drawing a deep breath in the Community. Frorider source: World OF Gothic/editorship Edytowane 19 Listopada 2005 przez michael_21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 To nie jest angielski, tylko "angielskawy" ;) Mam nadzieje, ze tworcy wreszcie zauwaza, ze standardowym wyposazeniem komputera jest mysz - doprowadzalo mnie to do szewskiej pasji w poprzednich czesciach... w dodatku przy takim sterowaniu nie mozna bylo podlaczyc pada (ktory sprawdzilby sie idealnie) :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael_21 Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 To nie jest angielski, tylko "angielskawy" ale wiadomo mniej wiecej o co biega :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 ojeju ale masz problem :mur: ....wrzuc na gogle i przetlumacz na angielski :lol: trwalo 2 sek tylko trzeba chciec ;) Gothic 3 - violent system requirements? (updates) Wednesday, 02 November 2005 sound information of the Gothic Fanseite World OF Gothic, and/or the current expenditure 12/05 the PC Games hardware are not the hardware requirements of Gothic 3 from bad parents. The article means that Gothic places the 3 following minimum requirements: # Athlon 64 3000+/P4 2.8 GHz # 1 Gbyte RAM main memory # Geforce 6800 GT/Radeon X800 pro for the highest detail stage (with 4xFSAA and 8:1 AF), should be necessary a Geforce 7800 GT/GTX or a diagram map of the new Ati Radeon X1000er-Reihe. Update: Demands with Gothic 3-Entwickler Piranha byte resulted in meanwhile that the indicated "minimum requirements" are "run the Best" requirements (maximum requirements) and not the minimum requirements. This information might provide for some drawing a deep breath in the Community. Frorider source: World OF Gothic/editorship Czyli moj config wypada tylko kapeczke wyzej niz minimalne wymagania ?? :blink: Buahaha Dobre - piekna ta gra.Juz jej daje 1/10 :P Nie no ja aqrat nie jestem taki jak wielu ludzi,ze zobaczy kawalek i juz ocenia gre,ale na ten moment to nie wrozy nic dobrego a te wymagania ?? Kto w to zagra?? Ben ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael_21 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Czyli moj config wypada tylko kapeczke wyzej niz minimalne wymagania ?? ...................... Kto w to zagra?? Ben ?? no jak w wiekszosci nowych gier :lol: .....przeciez nikt cie nie zmusza zeby w nia grac :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Ludzie ja nie rozumiem w ogole waszego zdziwnienia! Skoro gra ma wyjsc za pol roku i miec, wg tworcow, super grafe (zobaczcie chociazby na TES Obliviona - ten sam engine, podobna data premiera i rzeczywiscie dobra grafa) to przeciez wymagania beda w calosci usprawiedliwione. A popatrzcie z innej strony - narzekacie, ze na GF7800 dopiero pogracie w max detalach, a np. takie FEAR tnie nawet na tej kartcie po wlaczaniu wszyskich efektow, a grafa w porownaniu do Obliviona wyglada... zalosnie. Radze wam to przemyslec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Ludzie ja nie rozumiem w ogole waszego zdziwnienia! Skoro gra ma wyjsc za pol roku i miec, wg tworcow, super grafe (zobaczcie chociazby na TES Obliviona - ten sam engine, podobna data premiera i rzeczywiscie dobra grafa) to przeciez wymagania beda w calosci usprawiedliwione. A popatrzcie z innej strony - narzekacie, ze na GF7800 dopiero pogracie w max detalach, a np. takie FEAR tnie nawet na tej kartcie po wlaczaniu wszyskich efektow, a grafa w porownaniu do Obliviona wyglada... zalosnie. Radze wam to przemyslec. Chcialbym zeby kazda gra ktora jest na rynku mi chodzila tak jak fear w max detalach bez SS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 No bez SS, ale jak dziala z nimi? Paranoja. Z reszta mi chodzi o FULL detale, a nie ze czegos nie ma wlaczonego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 (edytowane) EDIT: wywalono takie tam bzdury Na całe szczęście moja znajomość niemieckiego, oraz wgryzienie się w temat pozwoliła wywnioskować że są to minimalne wymagania do gry w full detalach (Run best-System), zresztą gothic to nie FPS i 20fps starczy :P Gothic 3 Gotyk3 Die richtigen Hardwareanforderungen (Te prawidłowe twardotowarowowymagania) Heute kann man bei einigen Kollegen die Hardwareanforderungen zu Gothic 3 erfahren. Um Gothic 3 zu spielen ist folgendes System optimal: (Dzisiaj mogą ludzie przy jednych kolegach tej twardotowarowowymagania do Gotyka 3 doświadczyć. Przy Gotyku 3 do grania jest następujący system optymalny:) Athlon 64 3000+/P4 2,8 GHz 1 GB RAM Geforce 6800 GT/Radeon X800 Pro (Athlon 64 3000+/P4 2,8 GHz 1 GB KAFAR Gesiła 6800 GT/Radeon X800 Pro) Wir haben mit Piranha telefoniert und nachgefragt, dies sind nicht die Mindestanforderungen für Gothic 3, so wie überall berichtet wird, sondern das "Runs best"-System. Die Mindestanforderungen müssten also um einiges niedriger sein. (My mieliśmy z Piranią zadzwonić i popytać, to było nie najmniejszewymagania dla Gotyku 3, więc my ponadwszystko poinformowani będzieliśmy, lecz ten "biegający naj"-System. Te najmniejszewymagania muszą o jedność mniejsze być.) tłumoczenie na wzór poprzedniego angielskiego popełnił: M4TEUSZ [tweak.pl] Edytowane 21 Listopada 2005 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Fajnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 M4TEUSZ: masz u mnie piwo za przetlumaczenie "hardware" jako "twardotowarowe" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael_21 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 @M4TEUSZ czyli nic nowego nie powiedzieli :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freemen Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Czym Wy się martwicie, narazie grajcie w to co macie, a z "gotikiem 3" to jeszcze sobie sporo poczekacie. Za ten czas 6800 będzie kosztować tyle co 6600 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 az normalnie 2 zainstaluje z tesknoty za 3 czescia ktora tak naprawde niewiadomo kiedy bedzie, jakis rok temu byla mowa ze pod koniec tego czyli 2005 roku - a jak narazie to moze na wakacje bedzie. ile mozna czekac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 az wytworza cos godnego uwagi. i to nie (tylko) pod wzgledem grafiki. dla mnie to moga to gre robic i 4 lata , byleby byla conajmniej tak dobra jak 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 jesli chodzi o mnie to grafika moze byc jak w 2, nie to jest najwazniejsze sliedzi ktos na bierzaco dobiesienia? podali jakas kolejna przyblizona date premiery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Odkopałem temat niczym górnik przodowy ze sląska. Data premiery kwiecień - grudzień 2006.Wymagania min. athl.2000XP 1gb ram radek 8500. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 To niezle... te wymagania to bankowe? Omg 1 gb ram minimum co to sie dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Skoro jeszcze rok to wiele moze sie zmienic w naszych kompach (np. dodatkowe 1g ramu przyjdzie ^_^ ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Skoro jeszcze rok to wiele moze sie zmienic w naszych kompach (np. dodatkowe 1g ramu przyjdzie ^_^ ) rok ? wszedzie jako data premiery jest podane q1 2006 , czyli do marca maja czas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 rok ? wszedzie jako data premiery jest podane q1 2006 , czyli do marca maja czas Dokladnie. Nie umiecie czytac czy celowo wprowadzaie ludzi w blad? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 dopiero robiłem upgrade sprzętu (dołożyłem całe 80zł) i znów będę musiał zbierać, żeby pograć na najniższych detalach z fps 15< ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 W sumie teraz te wymaganie nie są takie rażące aczkolwiek i tak zmieniam grafe na lepszą i dokupuje ram (moja sygnatura).Do jakiego serwisu nie zajrzec to jest inny termin. Ja sie ejdnak nastawiam na wakacje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Ej to jak do końca z tą datą premiery? Ja na każdej stronie na jakiej szukałem widziałem tylko 2006 rok (bez wyszczególnionych kwartałów) czyli jak to ma wyjść ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Odkopałem temat niczym górnik przodowy ze sląska. Data premiery kwiecień - grudzień 2006.Wymagania min. athl.2000XP 1gb ram radek 8500. co to za wymagania? 1 gb ramu ok procek tez, ale taka slaba karta? to mosza byc MINIMALNE takie naprawde MINIMALNE:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 No chyba, ze gra nie bedzie miala do zaoferowania wiele w dziedzinie grafiki... Czego wam i sobie nie zycze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 taaaaa, widząc po screenach napeewno, a na dodat pirhania bytes (czy jak ona tam ;) ) mnie jeszcze nie zawiodła.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zergonyac Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Najnoszwe wiadomości. Premiera gothica 3 przełożona na zime 2006 więc dokładnie za rok. Styczen bedzie olbivion. Pod kazdym wzgledem przebije gothica jak znam zycie. Silnik z morrowinda w g3... morrowind jest przestarzaly. Tes 4 bedzie ordzil na havoku 2 + modyfikacje ostre z morka. WOle tes4.. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Fajnie, ale Oblivion tez jest na GameBro (silnik morrowninda) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...