Nikss Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Mam program hide ip. Gdy ukrywam w nim IP o w rzeczywistości nie ukrywa go. Czy ktoś może mi pomóc jak go mam zkonfigurować ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyferencjal Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 uzyj anonimowego proxy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikss Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 TZN ?? Jakiego serwera proxy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 TZN ?? Jakiego serwera proxy ? 1286506[/snapback] Anonimowego, przeciez napisal :P Listy poszukaj sobie samemu i pamietaj, ze w 100% nigdy sie nie ukryjesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 to zalerzy od (nie)wiedzy hym co ja napisałem .......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 w wyszukiwarce www.google.pl wpisz anonoymous proxy. Znajdziesz jakas fajna liste, wybierasz proxy z Bahrainu ;]]]]]]]]]]]]]] ew. cos innego :) tylko nie Polska i sasiedzi :) , potem w google wpisujesz show my ip. Sprawdzasz, czy twoje wykryte IP to IP proxy, jesli tak to jestes niewidoczny. Oczywiscie nigdy nie mozesz byc do konca bezpieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Moim zdaniem w sieci nie można sie dobrze ukryć. Zawsze bedzie jakiś program co zhaczy naszą niewidzialnośc. A jak Ci tak bardzo zależy być niewidzialnym w sieci tzn. ukryć swoje IP to weź modem standardowy i jedz na nim w tp. sa zapewniam odechce Ci sie maskowania ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...