Gość Samuraj_ds Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 (edytowane) Mam zainstalowanego tlena i mam swoje konto ale jak dzisiaj chciałem wejść na niego to wyskakuje klepsydra obok myszki i nie włąncza się :blink: Mam też gg, może ma to coś z tym wspulnego?Pozdrawiam wszystkich Edytowane 19 Lutego 2005 przez Samuraj_ds Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 NAUCZ SIE NAJPIERW ORTOGRAFII! Włącza to sie ta pisze jak napisalem. z gg to nie ma nic wspolnego, sprobuj kilka razy a jak nie to przeinstaluj tlena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Samuraj_ds Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Nie ma sprawy ze sprawdzianów z ortografii mam 3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...