Skocz do zawartości
roboty2

Nascar Simracing

Kazdy kto gral w demo albo w full niech oceni grafike.  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kazdy kto gral w demo albo w full niech oceni grafike.

• 6
      0
    • 5
      1
    • 4
      2
    • 3
      1
    • 2
      3
    • 1
      0

Rekomendowane odpowiedzi

odpalilem sobie demko. Jesli chodzi o realizm, to pewnie wysoki ale nie mnie to oceniac (wole cos mniej realistycznego), a jesli chodzi o grafe, modele samochodow i trasy to strasznie to moim zdaniem denne. Moze dlatego zo to demko bylo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jaka ma być grafa? jeśli np. o swiatła chdozi - to w nascarze rpawdziwym to też tlyko nalepka...

1286676[/snapback]

nie oczekuje zadnych firewerkow graficznych, wystarczy ze bedzie na czasie, a nie na poziomie Test Drive 2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sciagnalem demko i nawet mi sie spodobalo choc do tej pory kazdy NASCAR ktory nie byl produktem sierra/papyrus byl kiepski.

BTW w piatek byla rocznica tragcznej smierci Dale Earnhardta na torze Daytona.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

W demku NASCAR RacingSim mozna pojechac czerwona osemka ktora jezdzi jego syn - Dale Earnhardt jr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem jedno .. w nascar gram od nascar 4 potem byl nascar 2003 - oba te tytuły byly od Papyrusa i to byly symulacje a to co wydaje EA teraz to arcade pellna geba i nija sie ma do poziomu fizyki jaki ustawil papyrus w nascar 2003 :) Jak dla mnei totalne dno . A to ze nazywa sie simracing to tylko tani chweyt reklamowy :) Aha jakby co to mam za soba tysiace okrazen w przeciagu ponad 3 lat lig nascar wiec swoje wiem :)

Jak ktos chce sim o nascar to TYLKO Nascar 2003 .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi