Mikelos Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 witam otoz mam taki problem: postawilem mandrake 10.0 i podlaczylem neta (neo+) w koncu udalo mi sie uporac z gg (!) ale teraz zauwazylem inny problem... przegladarka (conquetor, albo jakos tak) wybiorczo otwiera stronki ineternetowe :? przykladowo google.com dziala a eagames.com juz nie (wystapil blad przy probie polaczenia z ...eagames.com... - cos takiego sie pojawia) generalnie okolo polowa stron z ktorymi probuje sie polaczyc ma taki komunikat... obstawiam ze to jakis ustawienia przegladarki trzeba zmienic ale przejrzalem chyba wszystkie i nic nie znalazlem :mur: (moze dlatego ze noob jestem :-| ) ma ktos jakies sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Zainstaluj sobie jakas inna przegladarke to sie przekonasz. Do wyboru masz chociazby Mozille, Firefoxa czy Opere. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Zainstaluj sobie jakas inna przegladarke to sie przekonasz. Do wyboru masz chociazby Mozille, Firefoxa czy Opere. 1285448[/snapback] sprawdzilem... zainstalowalem mozille (przywyklem do niej pod winda) i jest to samo... czyli jednak nie przegladarka... to juz sam nie wiem... moze ktos wie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 (edytowane) wygląda jakbys miał problem z DNS skąd masz internet ? jesli to jakaś osiedlówka to mozę admin zrąbał coś w konfigu :? Edytowane 19 Lutego 2005 przez Ouara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 wygląda jakbys miał problem z DNS skąd masz internet ? jesli to jakaś osiedlówka to mozę admin zrąbał coś w konfigu :? 1285681[/snapback] mam neo+ (128kb/s)... i wg laika (czyli mnie) to raczej nie jest wina lacza (pod winda wszystko dziala)... brak mi pomyslu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 nie wiem co mam o tym myslec... czy to jest az tak maly problem ze sie nawet wam nie chce tu pisac? czy moze na tyle nietypowy ze wam tez brak pomyslu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rasheed Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Oczywiście masz prawidłowe wpisy w /etc/resolv.conf? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...