Heroic Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Nie znam się kompletnie na AMD, bo teraz mam Intela po bracie, ale jak tylko jakiś fundusz to na pewno coś AMD (dobre i tanie). Czy takie coś :) 2000 XP Mobile pójdzie na takim czymś z SDRAM 133 Asus A7A 266-E Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaStEr Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Nie powinno być problemów, ale musisz pamiętać, że nie możesz używać pamięci SDR i DDR jednocześnie, płyta obsługuje w jednym czasie albo jedne albo drugie Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heroic Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Dobra wiadomość dla mnie. Już wiem na co zbieram :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Zajrzyj do topicu o Mobilku na Platformie AMD. Tam dowiesz sie jakie ewentualne problemy możesz mieć i jak sobie dać z nimi radę. Jest trochę czytania ale IMO warto:) Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 (edytowane) Problemy mogą być raczej tylko z rozpoznaniem na nowej mobo, kompatybilnością i oczywiście OC :D EDIT: Ale nie ma przeszkód by to wszystko ładnie współdziałało :wink: Edytowane 20 Lutego 2005 przez psychodeliczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...