onio17 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Witam nie wiem czy dobrze się wstrzeliłem z tym tematem tutaj, ale problem mam dość rozległy... mianowicie chciałbym połączyć dwa komputery przez podczerwień, z czego jednen ma stały dostęp do internetu a drugiemu chciałbym owe połączenie udąstępnić... czy ktoś może już próbował coś takiego :?: bo ja ni w ząb nie wiem od czego zacząć :mur: Używam adapterów USB=>IrDA , na obu komputerach WIN XP Pro. Proszę o pomoc i z góry dziękuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 to nie lepiej od razu połaczyć je kablem przez USB (o sieciówkach nie wspomnę). IrDA wydaje siępomysłem raczej mało ciekawym - wolne to i zawodne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio17 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Interesuje mnie jedynie sposób przez podczerwień.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...