Sze100 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 (edytowane) Konfiguracje mojego sprzetu znajdziecie ponizej. Ostatnio na podkreconym procku zaczely mi wyskakiwac komunikaty typu IRQL NOT LESS OR EQUAL oraz jakies inne problemy z dyskiem. Na ustawieniach standardowych to nie wsytepuje a co ciekawsze wczesniej procek spokojnie chodzil na podkreceniu przez jakies 3 miechy bez najmniejszych problemow. Testowalem kompa na obecnosc wirusow i nic nie znalazlem. Gdy chce nastomiast uzyc windowsowego scnadiska i wlaczyc go przy nastpenym restarcie to tam wyswietla mi komunikat ze nie moze wlaczyc bezposredniego zapisu czy tam odczytu woluminu C. Na partycji D to nie wystepuje, na C wczesniej tez tego nie mialem. Dyski to dwa Samsungi na Raid-0. Poradzcie cos bo jzu normalnie :mur: Edytowane 19 Lutego 2005 przez Sze100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaStEr Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Hmm może pamiątki już mają dosyć O/C i sypią błędami?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sze100 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 A moze mi ktos wytlumaczyc czemu nie moge zrobic scandiska przy starcie windowsa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
]Abe[ Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Co do blue scrinow to mi wywala jak mam za duzy mnoznik :/. Np: na 10.5 komp wstaje moge nawet grac i puscic 3d MArka 2001 ale wbije mu prima 95 to po kilku godzinach wypieprza mi blue scrina cos podobnego do tego co ty masz. I zrzucaniepamieci na dysk or somenthing, juz nie pamietam bo zmniejszylem mnoznik o 0.5 i pomoglo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...