dr.cox Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Proszę o opinie na temat zasilaczy firmy Q-TEC.W FAQ o zasilaczach nic nie znalazłem,wyszukiwarka też nie przyniosła efektów.Mam teraz 300W tejże firmy i nie wiem czy mam się bać czy spać spokojnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Z jakością u q-teca jest jak u codegena. Raz trafisz na w miarę dobry zasilacz, raz na totalny chłam. Wyznacznikiem jakości będą napięcia pod obciążeniem zmierzone miernikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Nie polecam - miałem Qteca 450W, a nie dość, że nie trzymał napięć, to był bardzo głośny i spalił się i przy okazji płytę i pamięci, dostałem nowego i po kilku dniach też się spalił, wkurzyłem się i wziąłem Chiefteca 360W i mam spokój. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 według mnie (mimo że nie miałem) [ciach!]o w złotym opakowaniu i ceno jak prawie za high-end Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 ja mam wersje pseudo 500W bo tyle nie ma na 100% ale jak do mojego configu to napiecia trzyma ladnie :] co prawda wymienilem w nim wentyle na 2xpapst bo fakt halasowal jak diabli :] mial dlugie kable i sporo wtyczek :] napiecia mierzylem multimetrem i byly ok ale daleko mu w teorii bylo od max obciazenia ... wersja 300W w praktyce moze miec sporo mniej wiec tak chyba bym juz nie ryzykowal :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...