swojak Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 złożyłem kompa na nowo.płyta gigabyte 7nf-rz grafika radeon 9600 pro ,athlon 1800+ ,512 ramu oem, twardziele 40 giga i 80 giga segate barrakuda ,nagrywarka dvd lite on, nagrywarka cd r lite on i zasilacz codegen 300w.komp zawiesza się podejrzewam zasilacz.jaki muszę kupić aby wszystko chodziło mi? pomóżcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Zmierz napięcia miernikiem i będziesz wiedział. Jeśli to nie zasilacz, to pewnie walnięty ram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 pozycz od kogos jakis ciekawszy zasilacz i sprawdz... tak samo zrob z ramem jesli zasilacz bedzie ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swojak Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 słuchajcie to nie są ramy bo ramy sprawdzalismy to jest napewno zasilacz i niewiem co zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost_mode Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 (edytowane) słuchajcie to nie są ramy bo ramy sprawdzalismy to jest napewno zasilacz i niewiem co zrobic 1285969[/snapback] najczęstszymi przyczynami zwiech tak jak mówi Benito są ramy i zasiłki jak ram wporzo to zasiłkę zmienić i powinno być OK tak czy siak wywaliłbym tego codegena dla własnego bezpieczeństwa ! Edytowane 19 Lutego 2005 przez ghost_mode Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 na poczatek mozesz przelozyc ram do innego slot'a i sprawdzic nastepnie pozycz ram od kogos. jezeli nic nie podkrecales to watpie zeby to byl zasilacz przy twoim configu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost_mode Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 na poczatek mozesz przelozyc ram do innego slot'a i sprawdzic nastepnie pozycz ram od kogos. jezeli nic nie podkrecales to watpie zeby to byl zasilacz przy twoim configu ... 1286093[/snapback] a Ty czytasz wogóle wypowiedzi załozyciela topicu ????? swojak Napisano Dzisiaj, 17:19 słuchajcie to nie są ramy bo ramy sprawdzalismy to jest napewno zasilacz i niewiem co zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 głupie pytanie co robić :P jak to na 100% zasilacz to kupic nowy, jakis markowy mocniejszy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX.XXX Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 jak tani i dobry to polecam Fell 300 spoko twojego kompa machnie i jeszcze wiecej jak cos mocniejszego to Modecoma 350Gt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swojak Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 wiem że to nie ramy gdyż na starym kompie miałem ramy pc 333 256mb i chodziły na starym kompie bez problemów.dokupiłem szybsze pc 400 256 oem i złożyłem nowego kompa i zawiechy.próbowałem osobno ramy i też zawieszał się .sprawdziłem prime 95 obydwie kości i było dobrze myślałem że ramy się nie zgrywają ale osobno też są zawiechy.i nie wiem co teraz co powoduje te moje problemy a może płyta główna? nie wiem jak zmierzyć napięcia zasilacza a nie mam skąd pożyczyć innego .kto mi poda przyczynę moich trosk???????????? :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...