phelps Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Witam, mam do was pytanie, otóż chciałbym kupić sobie taką oto plytę główną: http://pc.emarket.pl/pricelist/item.aspx?PID=C8100082 narazie tylko plytę bo nie mam kasy więc jeśli bym ją kupił to czy mógłbym mieć podłączone do niego mój sprzęt czyli: AMD Athlona 900, GeForce 2 32 mb, Dysk Samsunga 80 GB oraz ram SDRAM 128?? Proszę odpiszcie! Albo moze powiedzcie co 1 lepiej kupić zebym mógł sobie co 1 dokupywać bo ja myslałem zeby najpierw kupić Płytę, potem procka potem pamięc ram a na koncu karte grafiki co sądzicie o takiej kolejności kupna! :) chyba kazdy zrozumiał co napisałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 ecs... brrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 (edytowane) :blink: To ciekawe, płyta pod P4 i Celerony, a ten chce tam Athlona upchać... Do tego firma - może lepszy byłby Asrock? Poza tym Twoje pamięci nie będą działać na płycie przystosowanej do DDR. Do tego poczytaj sobie regulamin, po co piszesz zaraz po sobie dwa identyczne tematy? Edytowane 19 Lutego 2005 przez pandi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 (edytowane) NIE MOGLBYS!!! Przeciez to plyta pod intela jak wol pisze!!! To chyba jakis zart wogole jest albo jestes jakims analfabeta. Edytowane 19 Lutego 2005 przez myszek14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 ludziska gos jest zielony nie wyzywajcie sie na nim ... nie da rady upchnac na ta plyte tego co masz pozatym terazniejszy sprzet dziala na innej pamieci ram grafice i inne podstawy procesorow a takze wieksze wymagania stawiany zasilaczom wiec w twoim przypadku musisz odlozyc na calkiem nowego kompa ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 (edytowane) Wez obie pod tego klocka Asrocka na na KT400. Kosztuje 130 zł i jest lepszy niz kazda inna ecs za te cene. UPS zapomnialem, ze ta plyta nie obsluguje SD-RAM :-P Edytowane 19 Lutego 2005 przez Bartosz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phelps Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 ok ok juz mozna zamknąć bo znalazłem pomoc NARQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 ludziska gos jest zielony nie wyzywajcie sie na nim ... 1285919[/snapback] Ale chyba nie jest na tyle zielony zeby przeczytac ze plyta jest pod intela skoro tam pisze a jak mowi nazwa amd to nie intel i to raczej kazdy wie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 jak ma z 12 lat to moze nie do konca wiedziec co to jest AMD i intel :] i tacy klienci sie zdarzaja :] nie usprawiedliwiam lenistwa ale nie pochwalam takich "nagan" takze ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 To ja sie dziwie ze on umie komputer wlaczyc :lol: :lol: :lol: :lol: Moze troche za mocno jednak go skrytykowalem <_< <_< ale poszukac to by mogl :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...