SpiderMAN Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Wlasnie zainstalowalem i pisze tego posta prosto z Mozilli pod KDE 3.0 hehe Systemik zaje... i super szybko hula. Jesli ktos posiada go oprocz mnie niech napisze jak u was sie sprawuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Wylacz iksy to wtedy bedzie prawdziwy linux :D Naucz sie czegos o tym systemie a nie tylko nowych okienek :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 mi wlasnie zostalo do zassania ostatnie 150 MB z 3 plyty, pierwsze 2 juz wypalone. zainstaluje chyab go na serwerku, tak dla testu :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Ja mam dopiero 75 MB z 3 CD.. a przy transferze 10 kB to sciagne pod wieczor - jutro zainstaluje i sie pochwale :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 ja mam tego linuxa wlasnie zmienilem z red hata 7.3 i kurde siestem troche wk..... bo nie umie dobrze skonfigurowac zeby mi siec dzialala kto mi napisze krok po kroku jak to zrobic bo mnie juz krew zalewa :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 mam: kde3 cukierkowy, instalator pakietow dziwny jakis, bledy z mandraka 8.2 pozostaly, no moze oprocz obslugi dma. I braluje mi naprzyklad KVirca ktorego pod kde3 sie nie da zainstalowac :/ . No i lepsze jest tylko to ze nowszy gcc, bo tamten z mdk8.2 to byla porazka. ogolnie polecam fajny system. Dla mnie najwazniejsze jest to ze mi wolf,gg,irc i net ogolnie chodzi :))). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...