alienth Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Witam. Mam taki problem gdyz moj kabel od monitora nie laczy przy wtyczce do karty graficznej. I pytanie brzmi czy moge odciac ta polamana czesc i przylutowac kabel do nowej wtyczki ktora zakupie :?: Mozna cos takiego zrobic :?: Jak tak to prosze mi podac linka do schematu jak przylutowac kabel do wtyczki. Kabla nie moge wymienic bo jest on na stale do monitora podlaczony :mur: aha ten moj kabel to jest jeszcze taki gruby <_< nie taki jak przy nowych monitorach...prosze o pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Pewnie że możesz, ale mozesz miec problem z założeniem zwykłej składanej wtyczki na grubu przewód. Ale jest jescze inna możliwość. Kupujesz przedłużacz od monitora. Obcinasz z odpowiedniej strony i lutujesz w monitorze. Tylko musisz najpierw przedzwonić stary kabel za pmocą np. miernika aby nie pomylić kabelków. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qaz43 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 najszybciej i najestetyczniej to kupic kabel, rozkrecic monitor i go podlaczyc wewnatrz sam chcialem to zrobic bo mialem ekran na fioletowo jak rozkrecilem monitor to mialem 2 wtyczki + 1 kabelek do ekranu czy masy nie wiem co to bylo i z wymiana poradziby sobie moze nie kazdy ale nie jest to trudne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...