brendon16 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Witam! Mam następujący problem: posiadam geforce 4 mx 440 se tv-out i mam problem z tv-outem! Mianowicie gdy podłącze kabel do TV i pogrzebi w ustawieniach to i tak nic więcej nie mogę zdziałać poza tym że wyświeltlany jest strasznie zniekształcony obraz i nie wiem co mam z tym zrobić. Próbowałem na dwóch telewizorach i na innym kablu ale to samo. Proszę o pomoc ! :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 gdzie ten kabel wsadzasz do TV?! Video In czy pod antenowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brendon16 Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 podłączam go z tyłu do Euro bo mam taką przejściówkę na czincze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...