spavatch Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Krotkie pytanie - krotka odpowiedz: czy 4200 w "czydemarku" na MX440 to dobry wynik? Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 no Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Dżizys, to byla naprawde krotka odpowiedz ;). A drugie pytanie - do ilu wam podeszla ta karta? (pierwsze pytanie wciaz aktualne ;)) P.S. Sorry ze tak plote - mialem cieeezka nocke :? Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 ja mam to co w opisie gf2mx i gf4mx420 to sie procesorem graficznym nie roznia tylko usprawnieniami z maxymalnym wykreceniem karty na 235 core i 260 mem (sd-ram) i procka 1000MHz na 1704MHz udalo mi sie osiagnac 3378 3d marks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 ja uzyskalem +- 6300 pkt na gf4 mx 440 leadteku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Aaa, bo T-bird ;). Ja testowalem na Durku 1200 to mam 4199 (cholera jasssna, tylko tyle || od 4200 :x). Moj Leadtek podszedl na 330/500 (kto da wiecej?) ale wyglada na to ze to jeszcze nie koniec zabawy! :twisted: Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kllaymenn Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Po pierwsz, na ktorej z tych 3 kompow uzyskales ten wynik? Po drugie, karte ta udalo sie wykrecic do stanu przechodzenia calego 3dmarka 2001 czyli 315/505 i na eleronie PIII Tualatinie 1.2@1.5 uzyskalem na czystym Win Xp Prof SP1 tylko 5550pkt.(W Win98 troche mniej). Troche dziwi mnie ten wynik forumowicza monti na athlonie 1.4 ktory w roznych benchmarkach jest o jakies 30-45% wolniejszy od wyzej wymienionej konfiguracji PIII T. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Wynik 4199 osiagnalem na drugim konfigu z tym ze calosc byla napedzana Durkiem 1200. Hmm... wiesz, w sumie niepotrzebnie sie pytam :?. Ten link rozwial wszelkie moje watpliwosci... Yhh, co on zrobil z moja karta !! 8O Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 zawsze przeswiadczony bylem tym ze MX'y sa do d........ i nigdy ich nie kupowalem , ale teraz wiem ze to jest sluszne zdanie.... Ja na swojim GF 2 Ti od Leadteka mam 5500 wiec dalej przy niem pozostane i jak juz to kupie GF Ti 4... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 zawsze przeswiadczony bylem tym ze MX'y sa do d........ i nigdy ich nie kupowalem , ale teraz wiem ze to jest sluszne zdanie.... Ja na swojim GF 2 Ti od Leadteka mam 5500 wiec dalej przy niem pozostane i jak juz to kupie GF Ti 4... Lajf is brótal Tanio kupisz 3 razy kupisz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Lajf is brótal end ful of zasackas :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 no mnie na MX 420 udalo sie wyciagnac 4115 :twisted: :twisted: http://service.madonion.com/servlet/Index?...s&projectType=6 chyba niezle ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Ej, ej, Panowie! A kto tu mowi o kupowaniu? Ja dostalem ta karte za darmo wiec nie mam co narzekac, darowanej karcie nie zaglada sie w PowerStripa ;). Mowcie co chcecie ale nie wierze ze ktos z was nie przyjalby za darmo karty przy ktorej w cenniku figuruje kwota ok. 500 zl :P. A co do samej wartosci karty - wynik 9200 w linku ktory dalem pare postow wyzej swiadczy doskonale ze nietrudno o DUZO gorsza karte od MX440... Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomson Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 ~4200 na 40.72 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...