Skocz do zawartości
spavatch

3dm2001 - wyniki na mx440

Rekomendowane odpowiedzi

Aaa, bo T-bird ;). Ja testowalem na Durku 1200 to mam 4199 (cholera jasssna, tylko tyle || od 4200 :x). Moj Leadtek podszedl na 330/500 (kto da wiecej?) ale wyglada na to ze to jeszcze nie koniec zabawy! :twisted:

Pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsz, na ktorej z tych 3 kompow uzyskales ten wynik?

Po drugie, karte ta udalo sie wykrecic do stanu przechodzenia calego 3dmarka 2001 czyli 315/505 i na eleronie PIII Tualatinie 1.2@1.5 uzyskalem na czystym Win Xp Prof SP1 tylko 5550pkt.(W Win98 troche mniej). Troche dziwi mnie ten wynik forumowicza monti na athlonie 1.4 ktory w roznych benchmarkach jest o jakies 30-45% wolniejszy od wyzej wymienionej konfiguracji PIII T.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wynik 4199 osiagnalem na drugim konfigu z tym ze calosc byla napedzana Durkiem 1200. Hmm... wiesz, w sumie niepotrzebnie sie pytam :?. Ten link rozwial wszelkie moje watpliwosci... Yhh, co on zrobil z moja karta !! 8O

Pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zawsze przeswiadczony bylem tym ze MX'y sa do d........ i nigdy ich nie kupowalem , ale teraz wiem ze to jest sluszne zdanie....

Ja na swojim GF 2 Ti od Leadteka mam 5500 wiec dalej przy niem pozostane i jak juz to kupie GF Ti 4...

Lajf is brótal

Tanio kupisz 3 razy kupisz :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej, ej, Panowie! A kto tu mowi o kupowaniu? Ja dostalem ta karte za darmo wiec nie mam co narzekac, darowanej karcie nie zaglada sie w PowerStripa ;). Mowcie co chcecie ale nie wierze ze ktos z was nie przyjalby za darmo karty przy ktorej w cenniku figuruje kwota ok. 500 zl :P.

A co do samej wartosci karty - wynik 9200 w linku ktory dalem pare postow wyzej swiadczy doskonale ze nietrudno o DUZO gorsza karte od MX440...

Pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi