HELLBOY Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Mam dwa problemy odnośnie zamykania systemu windows 98 SE. Pierwszy występuje u mnie a mianowicie gdy wybiorę polecenie zamknij to nie wyłącza mi się komputer standardowo tylko zaczyna się zamykać i w ostatniej fazie pokazuje się czarny ekran, kursor zaczyna migać w rogu i nic. Cisza. trzeba go zresetować np. z klawiatury. Drugi problem wystąpił po zainstalowaniu tego systemu u sąsiada a mianowicie gdy dam zamknij to się restartuje. Tak jakbym wybrał opcję uruchom ponownie. Z tego co zauważyłem problem pierwszy czyli mój jak i drugi czyli u sąsiada wynika prawie zaraz po zainstalowaniu DirectX 9 lub Internet Explorera 6 SP1. Czy ktoś wie co zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Do poprawnego zamykania Win98 sa specjalne łatki. Mozesz je znalezc na stronie microsoftu lub zainstalowac poprzez windows update. Bardzo dobry jest tez nieoficlajny service pack do win98. Uzywam go na drugim kompie i wszystko chodzi bez zarzutu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELLBOY Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Możesz mi podać jakieś namiary na ten nieoficjalny serwice pack? Słyszałem o nim tylko jakoś nie mogę znaleźć. Z tego co już się nie orientuję u mnie nie pomoże ale może u sąsiada? Dalsze sugestie innych osób mile widziane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 google gryzą....... http://www.google.pl/search?hl=pl&q=win+98...z+Google%21&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELLBOY Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Zainstalowałem u mnie polską wersję o numerze 162pl i nic nie wniosło. System jak się zawieszał przy zamykaniu tak się zawiesza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 (edytowane) Sproboj Ad Aware i tego: http://skaner.mks.com.pl Aha i sam Service Pack moze nie pomoc. Tak jak juz napisalem sciagnij i zainstaluj najnowsze laty do systemu z witryny windows update Edytowane 20 Lutego 2005 przez Nyny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...