paczka01 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Witam, moj panelik Cooler Mater Aerogate II sie popsuł, tzn ja mu pomogłem nie ukrywam, ze to przez moją głupotę :mur: mianowicie, odwrotnie podlaczylem kabel zasilajacy, zadymilo i zaczelo piszczec, nie wiem czy da sie to jeszcze naprawic, wiec SZUKAM SERWISU, KTORY PODJĄŁBY SIĘ NAPRAWY MOJEJ PEREŁKI :D Jesli ktos zna to prosze o namiary, najchetniej w Warszawie, ale jak bedzie trzeba wyslac to wysle, z gory dzieki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 (edytowane) Witam, moj panelik Cooler Mater Aerogate II sie popsuł, tzn ja mu pomogłem nie ukrywam, ze to przez moją głupotę :mur: mianowicie, odwrotnie podlaczylem kabel zasilajacy, zadymilo i zaczelo piszczec, nie wiem czy da sie to jeszcze naprawic, wiec SZUKAM SERWISU, KTORY PODJĄŁBY SIĘ NAPRAWY MOJEJ PEREŁKI :D Jesli ktos zna to prosze o namiary, najchetniej w Warszawie, ale jak bedzie trzeba wyslac to wysle, z gory dzieki :wink: 1286426[/snapback] Witam Zapraszam do nas napewno pomozemy. Zapewniam staly kontakt i nowy sposob napraw przez forum. www.woox.pl www.forum.woox.pl ps.przepraszamy za malo profesjolanla domene prv lecz walczymy z naskiem o uzyskanie PL Edytowane 28 Marca 2005 przez Dzieju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukoszek1 Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Dzisiaj dostałem mojego AeroGate II i mam pewnien problem. Ustawienia wiatraków się nie zapisują. Zawsze jak załączam kompa są ustawione na maxa i muszę je znowu zwalniać. Czy jest jakiś szamańsnki sposób żeby te ustawienia się zapisywały? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Dzisiaj dostałem mojego AeroGate II i mam pewnien problem. Ustawienia wiatraków się nie zapisują. Zawsze jak załączam kompa są ustawione na maxa i muszę je znowu zwalniać. Czy jest jakiś szamańsnki sposób żeby te ustawienia się zapisywały? 1353113[/snapback] A jaka masz plyte glowna ?! i jaki bios. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukoszek1 Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Mam Solteka SL-75FRN2 a bios REV D1.6L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...