SAJENS Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Mam pytanko gdzie nalepiej i najtaniej kupic pamiec do laptopa. Moze byc w necie wysylkowo albo konkretne miejsca na terenie wroclawia. Oczywiscie chodzi mi o RAM 512 DDR 333/400 albo RAM 1G DDR 333/400. Nie musi byc jakas markowa. Prosze o porade. Mam laptopa z najnowszym procesorem mobilnym Centrino i chcialem troche pamieci mu dolozyc poniewaz aktualnie mam 256 i jest to za malo. Z gory dzieki SAJENS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Może Allegro?? Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAJENS Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Może Allegro?? Pozdrawiam! 1286790[/snapback] Patrzyem na allegro i widzialem ceny ale wiem ze sa dostepne na rynku nizsze tylko kwestia znalezienia dostawcy a to nie wiem gdzie szukac. SAJENS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...