piotrek_r1 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 jaki wiatrak mam wybrać bod pentium 4 socket 423 , taki zeby był w miare cichy i bardzo wydajny , procek orginalnie ma 1,5GHz i jest podkręcony do 2,5Ghz do tej pory używam boxowego chłodzenia(przyśpieszylem tylko wentylatorek ) , tylko paste na złotą zmieniłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Czy to jest na pewno socket 423 1.5 @ 2.5 GHz ? Na tym procku to raczej ciezko taki wynik osiagnac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_r1 Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 (edytowane) mi poszedł bez żadnego problemu , po wymienieniu pamięci na hynixy (na samsungach max do 2 z ogonkiem szedl) , procek chodzi dokładnie na 2480MHz tylko ze wiatrak zaczyna mi się psuć - pomocy aktualni teperatutra utrzymujesię w grnicach 70-80 stopni C , i chciałbym ja na nowym wiatraku troche zbić Edytowane 20 Lutego 2005 przez piotrek_r1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...