Law Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Mam dziwny problem. Gdy wyłacze kompa, diody na klawiaturze mi świecą! Wszystko było by ok, gdyby nie to, że podczas pracy, dokładniej gdy odtwarzany jest dźwięk, a nacisne i przytrzymam obojętnie jaki przycisk, jest przerywany :/ Nie wiem co jest, może mam uszkodzoną klawiature? Może płyte (Epox 8RDA3I)? A może to jakieś przebicie czy coś, sam nie wiem! HELP! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Law Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Mały update! Po restarcie kompa wszystko wraca do normy, dźwięk jest OK! Co jest nie tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Nie wal post pod postem, jest opcja edytuj! Nie wiem jak w Epoxie ale w Abicie jest zworka która potrafi wyłączyć zasilanie myszy i klawiatury po wyłączeniu kompa (takie zasilanie się przydaje jak ktoś ma ustawiony start kompa po kliknięciu klawisza na klawiaturze). Zobacz w manualu, ten Epox to też nForce i może tez tak jest. Pozdrawiam i niech jakiś użytkownik Epoxa coś skrobnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...