Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Próbowaliście reklamować myszki w ramach gwarancji.Logitech wypuścił pierwszą serie Mx700 pomalowaną złą farbą(ekologia).Czytałem kilka miesięcy temu na jakimś zagranicznym forum że wymieniali w ramach gwarancji.Chyba wszyscy zapłaciliście za jakość,reklamować a nie narzekać, chyba po coś dali długie gwarancje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadza sie, mozecie te siedemsetki probowac reklamowac. I bardzo prawdopoodbne, ze to cos nie tak z farba, bo jak inaczej wytlumaczyc, to ze myszka wlasciwie identyczna lecz z kabelkiem (MX500) nie ma takich problemow, jedynie zmatowienie farby i tyle, ale nie ma mowy o kompletnym jej starciu....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż...logitech się nie popisał...ale to tylko obudowa...grunt że lasery wam działają bezawaryjnie.Ja stałem się (mam nadzieję szczęśliwym) posiadaczem myszki Razer Boomslang 2500. Lubię myszy kulkowe...lubię o nie dbać mimo iż wszyscy mnie przekonywali do laserówek.Mysz kulkowa to jest tak jakby takim elementem komputera, który wymaga "opieki"? Takie Twoje małe zwierzątko :D Inna sprawa że jest to najdokładniejsza mysz kulkowo-optyczna na świecie.Czytałem o niej dużo, pamiętam jaka jej cena była jeszcze dwa lata temu dosyć sporawa.... 70 € i była ciężko dostepna w polsce ...teraz ją kupiłem za 99 złotych sprowadzoną z zagranicy. Znam już opnię ludzi na temat tej myszki ale jezeli ktoś kiedykolwiek miał stycznośc z nią to proszę o jakiś krótki opis...czy był zadowolony..jak się mysz zachowywała.Nie ma to jak opinia wśród "swoich".Z góry dziękuję. (I TAK SIĘ CIESZĘ ŻE JĄ KUPIŁEM :D )

Edytowane przez VorTeX[PL]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż...logitech się nie popisał...ale to tylko obudowa...grunt że lasery wam działają bezawaryjnie.Ja stałem się (mam nadzieję szczęśliwym) posiadaczem myszki Razer Boomslang 2500. Lubię myszy kulkowe...lubię o nie dbać mimo iż wszyscy mnie przekonywali do laserówek.Mysz kulkowa to jest tak jakby takim elementem komputera, który wymaga "opieki"? Takie Twoje małe zwierzątko :D Inna sprawa że jest to najdokładniejsza mysz kulkowo-optyczna na świecie.Czytałem o niej dużo, pamiętam jaka jej cena była jeszcze dwa lata temu dosyć sporawa.... 70 € i była ciężko dostepna w polsce ...teraz ją kupiłem za 99 złotych sprowadzoną z zagranicy. Znam już opnię ludzi na temat tej myszki ale jezeli ktoś kiedykolwiek miał stycznośc z nią to proszę o jakiś krótki opis...czy był zadowolony..jak się mysz zachowywała.Nie ma to jak opinia wśród "swoich".Z góry dziękuję. (I TAK SIĘ CIESZĘ ŻE JĄ KUPIŁEM :D )

1297173[/snapback]

troche drogawo, mogłeś troszke dopłacić i kupić IE 4.0 :)

ale fakt faktem - jest to najlepsza kulkowa mysz na świecie..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1297173[/snapback]

Stary troche taki maly OT - zaluz sobie nowy temat albo poszukaj bo moze podobny juz byl. Aha i jakie lasery??? Z tego co wiem to MX700 jest mysza optyczna z LEDem a nie laserowa jak MX1000. I nie mam pojecia co to jest mysz kulkowo-optyczna - moze ktos mnie oswieci :?:

Moj MX700 ma juz rok - farba nieco wytarla sie pod logiem Logitechu ale nie do bialego takze tego praktycznie nie widac i ta guma pod kciukiem tez sie troche starla. Narazie wszystko jest good i mam nadzieje ze jeszcze dlugo posluzy mi w dobrym stanie.

PS. Jak zobaczylem zdjecia to sie przerazilem - do Animalsa Cie trzeba podac za znecanie nad zwierzetami :-P

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh

Nie spodziwałem się po tej firmie takiego shitu

Gdyb to ja dał 300 zł za mysz która po roku czasu blaknie to niexle bym się wnerwił, śmieszą mnie też opinie o tzw dbaniu o mysz heh bez jaj gdyby z samochodu zaczął po roku schodzić lakier to też byś powiedział że to wina użytkownika, tymbardziej że posidam myszy mające po pare lat (nie białe) po których nie widać ni kszty upływu czasu, pozatym jeszcze jedno po co komu taki MX700 do wina, a nie wieża że na forum jest tak dużo zawodowych graczy dla których licza się wyjątkowa precyzyjność celowania heh LOL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coż piszecie o dbaniu o myszke.. Owszem, moze to i część prawdy lecz... używam różnych myszek i tylko ta się tak, że tak powiem zniszczyła. Używam jej raczej do pracy w systemach operacyjnych (w gry nie gram raczej na pc).

W sprawach gwarancji to prowadzę radosną wymanę korespondencji z różnymi oddziałami logitecha. (niestety polskiego oddziału nie ma chyba, albo nie jest wypozcjonowany w google);)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pozatym jeszcze jedno po co komu taki MX700 do wina, a nie wieża że na forum jest tak dużo zawodowych graczy dla których licza się wyjątkowa precyzyjność celowania heh LOL

1300623[/snapback]

No to troche strzeliles gafe, bo akurat MX700 nie jest specjalnie do gier. Jest to myszka radiowa, a takich raczej sie nie uzywa do strzelanek jak powszechnie wiadomo. Pomimo tego, ze to jest produkt Logitecha to i tak udowodniono, ze w grach nie sprawdza sie tak jak myszka z tej samej rodziny, tylko z kabelkiem.

Prawda jest taka, ze moze nie ma wsrod nas tylu pr0, ale wez pod uwage jeszcze mentalnosc ludzi, ze poprostu lczesto lubia miec produkt wysokiej klasy. Renoma firmy, ladny design, itd... Zreszta nie bede sie rozpisywal nad mozliwymi powodami kupna, kazdy ma swoje powody i zachcianki ktorymi sie kieruje, a Ty raczej nie powinienes sie z tego nasmiewac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to troche strzeliles gafe, bo akurat MX700 nie jest specjalnie do gier. Jest to myszka radiowa, a takich raczej sie nie uzywa do strzelanek jak powszechnie wiadomo. Pomimo tego, ze to jest produkt Logitecha to i tak udowodniono, ze w grach nie sprawdza sie tak jak myszka z tej samej rodziny, tylko z kabelkiem.

Prawda jest taka, ze moze nie ma wsrod nas tylu pr0, ale wez pod uwage jeszcze mentalnosc ludzi, ze poprostu lczesto lubia miec produkt wysokiej klasy. Renoma firmy, ladny design, itd... Zreszta nie bede sie rozpisywal nad mozliwymi powodami kupna, kazdy ma swoje powody i zachcianki ktorymi sie kieruje, a Ty raczej nie powinienes sie z tego nasmiewac...

1300916[/snapback]

O właśnie o to mi chodziło spok jasne że można se kupić zaj.. mysze jakim są niewątpliwie Logi tu zgoda chodzi mi tylko o to że ludzie posiadający takowe nie są wstanie przyjąć (nie wszyscy oczywiście) że owy produkt może być niedorobiony, np ten topic gościu pisze pokazuje foty i co komenty typu "ale z ciebie niechluj" lub czy masz biurko z cegły", albo coś ty robił z ta mychą, prawda jest taka że wydał kupe kasy za urządzenie które okazało się bublem, jak słysze ludzi że o myszke trzeba dbać to od razu śmiać mi się chce, tzn jak dbać polerować codziennie, a może używać tylko w gumowych rękawiczkach :)

Edytowane przez EsiuWWW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam specjalnie nie pielegnuje swojej myszki, przetre tylko chusteczka jak jest tlusta :) I to by bylo na tyle pielegnacji... :) A ten gosciu cozalozyl topic, o poprostu mial pecha, bo nie wiedzial ze MX700 sie scieraja w przeciwienstwie do 500 i 900.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam specjalnie nie pielegnuje swojej myszki, przetre tylko chusteczka jak jest tlusta :) I to by bylo na tyle pielegnacji... :) A ten gosciu cozalozyl topic, o poprostu mial pecha, bo nie wiedzial ze MX700 sie scieraja w przeciwienstwie do 500 i 900.

1301182[/snapback]

Czyli zgodzisz się ze mną że jest to bubel ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalezy pod jakim wzgledem :P Jesli chodzi o optyke, to myszka dobra, choc na co nam taka precyzyjna mysz, ktora wykorzystuje fale radiowe. Nie znam sie zbytnio, ale jak juz wczesniej pisalem, dowiedziono ze pomimo tego ze jest to prodkut logitecha potafi sie zgubic i wlasnie nie ze wzgledu na optyka, lecz te fale radiowe. Myszka wyglada fajnie i tak dalej, no ale przeciez myszki za tyle kasy sie nie kupuje na 2-3 mies. wiec tez sie wymaga aby byla ona w pewnym sesie "niezniszczalna" (tu mam na mysli jakso tej farby akurat).

Bubel czy nie.. trudno powiedziec, zalezy kto w jakich kryteriach to rozpartuje... No ale jesli chodzi o wykonanie, to zeczywiscie Logitech zwalil sprawe, bo biorac tyle kasy za myszke, powinien zaoferowac lepsza jaksoc wykonania. Niewiem co jest przyczyna takei jjaksoci tej farby wylacznie w siedemsetkach, ale zupelnie mozliwe, tak jak ktos tu wczesniej wspomnial ze chodzilo o ekologie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

n4rcyz3|< (haksiorski nick:)

Miałem pecha moze i tak.. Jak kupiłem mX700 to nie było jeszcze w sprzedaży MX900 (ktora i tak na cholere mi potrzebna,,, nie mam nic sinozębnego na biurku). Ja nie nawidze urządzen wskazujących z kablami - więc kupiłem sobie niby porządną myszkę znanego producenta.

Dla mnie to nie tyle co bubel co wyłudzenie pieniędzy.

Myszka na szczęscie jest sprawna choć zacina sie lekko prawy klawisz (używany BARDZO sporadycznie). Wcześniej miałem przez 5 lat (tak 5 lat) zestaw logitecha bezprzewodowy z myszką kulkową, która do tej pory pracuje przy innym komputerze. Nie większych śladów użytkowania, ba nawet klawisze działaja idealnie.

Możliwe iż trafiłem na jakiś wadliwy egzemplarz, pewnie robiony w poniedziałek na kacu albo w piątek przed fajrantem. Niesmak jednak pozostaje. Czekam jeszcze na odpowiedzi od firmy Logitech.

Coś jeszcze znalazłem na logitech-sklep.pl

"MX700 to nie tylko nowoczesne rozwiązania wewnątrz, ale i niezwykle atrakcyjna obudowa - cechy, które od lat charakteryzują produkty Logitech. Mysz posiada najmodniejszą obecnie srebrno-czarną kolorystykę. Materiał, z którego ją wykonano jest miły w dotyku i nie powoduje pocenia i zmęczenia dłoni."

Tak, mam modną, trendową i postmodernistyczną myszkę.

Edytowane przez Przemol^N

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisz jak uda ci się coś wywalczyć a może ci ją wymienią, takie rzeczy się zdażają fakt porównanie do komórek nie jest najlepsze ale kumpel oddają phona na gwarze (soft się sypał) został mile zaskoczony gdy zobaczył że wyienili mu starą porysowaną obudowe, Logitech to w końcu marka, wydaje mi się iż taka firma powinna jedna coś w tym kierunku uczynić pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z ta odp. od Logitecha to moze byc roznie... Fakt, farba sie starla, to jest ewidentnie ich wina, takie juz produkowali i tyle, ale moga sie przyczepic do wygladu myszi pod spodem. Podejrzewam, ze zazucic ci moga nieprawidlowe uzytkownanie, co by mnie wcale nie zdziwilo, poniewaz producenci/ dystrybutorzy zrobia wszystko, aby tylko nie wyszlo na to, ze to ich wina...

@Przemol^N z nicka to ja juz si ssam smieje, teraz ale przeciez nie bede zakladal drugiego konta ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z ta odp. od Logitecha to moze byc roznie... Fakt, farba sie starla, to jest ewidentnie ich wina, takie juz produkowali i tyle, ale moga sie przyczepic do wygladu myszi pod spodem. Podejrzewam, ze zazucic ci moga nieprawidlowe uzytkownanie, co by mnie wcale nie zdziwilo, poniewaz producenci/ dystrybutorzy zrobia wszystko, aby tylko nie wyszlo na to, ze to ich wina...

@Przemol^N z nicka to ja juz si ssam smieje, teraz ale przeciez nie bede zakladal drugiego konta ;)

1302825[/snapback]

ta myszka jest tak zmaltretowana ze to wyglada jakby ja naprawde nieprawidlowo uzytkowal - moja nawet w 1/100 tak zle nie wyglada a ma juz rok - no chyba ze faktycznie trafil na strasznego bubla

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

piwek86 napisz proszę co znaczy używać myszkę nieprawidłowo - kładę na niej prawą rekę i poziomo poruszam po podkładce. Co robiłem źle?

1303105[/snapback]

nie mam pojecia bo moje nigdy tak zle jak twoja nie wygladaly - same logitechy mialem (nie liczac tych z amigi ;)) i jak narazie jestem zadowolony z jakosci - twoja od spodu jest ewidentnie u[ciach!]lona wiec chyba za bardzo nie dbasz o miejsce w ktorym pracujesz - farbe to chyba papierem sciernym ztarles :lol: a jak Ci sie reka za bardzo poci to sie wybierz do dermatologa :-P - tak jak pisalem moze faktycznie trafiles na bubla bo "to" juz nie przypomina mojej myszki - jakby moja siedemsetka tak wygladala to bym sie ja brzydzil do reki wziac :razz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie! Rozumiem że myszka może się zetrzeć, ale z dołu to musi już być ewidentna wina użytkownika lub podłoża, to przecież ślizgacze pierw stykają się z podłożem i na nich jeździ myszka, chyba że biurko było jakieś "bardzo szorstkie ;)". Nawet jeśli ślizgacz odpadł, ja bym zareagował na to tak że bym go dokleił lub dokupił nowy, ee ale lepiej rzucić w kąt i jechać bez ślizgaczy, wtedy to każda myszka by się starła..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh dobre sobie ja wiem czemu ci się strała bo ona musi być w powietrzu nie może się stykać z rzadną powiercznią heh wniosek jest jeden zmienić producenta bo ten cosik w kulki leci i sprzedaje buble, a ludzi którzy te buble kupują wymyślają niestworzenie głupie argumenty w który próbują wskazać użytkownika za winowajce takiego stanu rzeczy, otóż nie winny jest producent, a to czy po tym roku mysz jest mniej czy wiecej starta to już detal sam fakt iż po tak stosunkowo krótkim czasie użytkowania lakier schodzi w myszce za taką kase świadczy samo za siebie. U matki w robocie (w bieurze administracja) myszki mające po 4-5 lat używane 5 dni w tgodniu po 8h, gdzie raczej nikt nie pieści się ze sprzętem jak wy (myszki jakieś onkyoyoko :) ) do dziś zachowały swój naturalny kolor a przypuszczam iż cena za sztuke nie przekroczyła 10 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EsiuWWW owszem. tutaj niestety kadzy mi wmawia ze trzeba myszke codzienne przecierac jakis tajemniczym specyfikiem. Zrobie jutro zdjecia klona myszek MX by A4tech - uzywana przez rok w rejestracji od 7 do 18 - nic nie zeszlo, wyglada jak nowa, widac a4tech robi lepsze produkty niz logitech (nie mam nic do logitecha, mam kierwonice, klawiature ktore sa cudowne, piekne i doskonale wykonane. Jednak MX 700 to bubel, który kupiłem....czuje się jakbym kupił coś z tv shopy mango (nic im nie ujmując) typu aparat cyfrowy za 199złoty, który zastąpi mi kamere ( swego czasu droga zabawka), aparat (cene swojego canona g3) oraz dyktafon (ktorego nie mam). Nie lubie juz firmy logitech i porownuje ją z Mango. Kupie chyba jakiegos mediatecha na kabelku...........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A moje zdanie jest takie.

Z myszkami jak ze wszystkim - im bardzej udziwnione, tym większe prawdopodobieństwo niedoróbek, uszkodzeń itp.

W końcu trudniej jest uszkodzić zwyczajny młotek niż młot pneumatyczny :D

Swoją drogą używam od roku najprostszej myszki optycznej, i prawie najprostszej klawiatury (4 dodatkowe przyciski) Logitecha właśnie. Podkładkę mam zwyczajną "szmacianą" za 5zł i narazie nie widzę śladów zużycia, ani nie miałem z nimi żadnego problemu. Dbanie o wymienione urządzenia sprowadza się do nic z nimi nie robienia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wasze pier******* mnie dobija. To, że u jednego mysz ma 2 lata i trzyma się świetnie, to nie oznacza, że u drugiego owa mysz tyle przeżyje.

Ja posiadam jakąś mysz logitech'a - nie wiem jaki model, a lakier mocno schodzi. Mysz nie była katowana, a o higiene osobistą dbam. Teraz posiadam MX'a 1000 i napis logitech widać, że powoli zaczyna schodzić... A mam tą myszke o miesiąca, albo i mniej.

//Update//

Lakier się zdarł :|

Edytowane przez Nexer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wasze pier******* mnie dobija.

Tez mnie dobijasz... I co z tego? Mam isc sie powiesic. Zreszta nie bede robil OT.

To jest forum, kazdy ma prawo sie wypowiedziec. Jesli Ci sie zdarl po miesiacu lakier, i nie jest to zarysowanie tylko zdarcie, to przeciez mozesz zlozyc reklamacje.

Nie chce tu bronic Logitecha, ale chyba kazdy duzy producent im ma wiekszy naklad produkcyjny, tym wieksza mozliwosc jakichs niedorobek w poszczegolnych egzemplarzach. A tak jak w przypadku mx700 gdzie sie zdziera lakier, to poprostu ewidenta wina producenta i tyle. Zreszta z tego co mi wiadomo na klaiaturach Logitecha Ultra FlatX (chyba tak to sie nazywa) tez sie sciera lakeir z klawiszy, wiec moze juz taki urok tej firmy, kto to moze wiedziec....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zreszta z tego co mi wiadomo na klaiaturach Logitecha Ultra FlatX (chyba tak to sie nazywa) tez sie sciera lakeir z klawiszy, wiec moze juz taki urok tej firmy, kto to moze wiedziec....

Logitech UltraX jak juz :) Ja mam te klawiature prawie rok i najmniejszego wytracia klawiszy nie zauwazylem. Mimo bardzo intensywnej eksploatacji - szczegolnie klawiszy WASD z wiadomych wzgledow :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry ze przekrecenei nazwy. Wypowiadz moja poparlem widokiem klawiatury u kumpla i kilkoma komentami z forum. Osobiscie jej nie posiadam.

Ale nie robmy OT, temat jest o myszkach, wlasciwie to jednej konkretnej, a nie klawiturze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<lol>

Pisze to do autora topicu

Czlowieku, gdybys szanowal troche mysz, patrzyl czy slizgacze sa, czy sa wytarte to ja nie widze powodu zeby tak sie zdarl spod na plaskiej powierzchni.

Sry ale slizgacze utrzymuja caly spod myszy od materialu jakim jest podkladka na wysokossci 0.5mm-1mm wiec jak niby mialaby sie tak porysowac od spodu?

Musiales albo zgubic slizgacze ale zajechac ta mysz na asfalcie  :lol: 

Co do scierania sie gornej czesci myszy to juz nie przesadzaj. Starlo sie i tyle, taka mysz. Zwykla farba ktora pod wplywem warunkow wfizycznych (pot, tarcie, wysoka tamperatura) sciera sie.

Hmm to niedlugo dojdziemy do tego ze jesli slizgacze porysuja sie to bedziemy myche na gware oddawac? JEDNO WIELKIE ROFLMAO

1294097[/snapback]

a ja jak pisałem mam ponad 3 letniego samsunga optycznego, nie mam slizgaczy, jeżdzi on średnio 8 godzi ndziennie po porowatym biórku, 2 lata jeździł po sośence a teraz po drewnie dębowym i nic mi sięnie sciera? czy to znaczy, ze ten samsung ma aż o tyle lepszy plastik albo Logitech gorszy?

Polecam w takim razie granie na lustrze albo na papierze sciernym. rofl !

BTW. Myslisz ze sie przyznam ze gram 8h dziennie? :P

1294111[/snapback]

a ja używam mysz po 8 godzin dziennie i nie widzę na niej oznak starcia sieczegokolwiek :) więc o co chodzi? jednąmysz można używać 8 godzin dziennie przez ponad 3 lata a inną nie bo to Logitech?

OMFG, brutal. Ja mam swoja myszke rok lub dwa ( nie pamiętam dokładnie :razz: ) i góra wygląda troche gorzej, jednak spód jest jak nowy :-P graj na podkladce a nie po asfalcie :wink:

1294825[/snapback]

jak wyzej - są dobre plastiki i syfiaste plastiki :) Logitech robi syfiaste :) a myszka z zestawu diNovo, którą mam jest bardziej zniszczona po zaledwie roku użytkowania (3-4 h/dobe) niż 3 letni samsung katowany przez ponad 3 lata po srednio 8 godzin na dobę :) a moze do logitecha powinienem używać towotu albo innego smaru - żeby był poślizg? :)

P.S. po prostu wniosek jest jeden - Logitech produkuje wg mnie klawiaturki i myszki doskonale pod wzgledem ergonomii i wyglądu - a moze poprostu jestem do nich tak bardzo przyzwyczajony :) ale kiepskie jeśłi chodzi o trwałośc i "zużywalność" :) z pewnością ich trwałośc nie jest proporcjonalna do ceny :)

Edytowane przez Mr_Gizmo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawia mnie ile jest prawdy w tym psioczeniu na Logitecha, z tego co tu przeczytalem to mozliwe ze MX700 ma jakies wady fabryczne ale raczej nie podciagalbym tej opinii pod wszystkie produkty firmy.

MX500 ktorego uzywam ponad dwa lata dziala tip-top, slizgi sa ok mimo ze praktycznie wogole nie uzywam podkladki (od niedawna uzywam darmowej dodanej do CRN) a przy komputerze spedzam mnostwo czasu.

To jakas nowa moda na fali 'no logo'? Czy moze uzytkownicy innych gryzoni chca sie dowartosciowac bluzgajac na Logitecha?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale chyba zauwazyles, ze tu konkretnie chodzi o mx700, bo jak ktos uogolnia i mowie o wszystkich produktach Logitecha, to tylko robi z siebei idiote, bo sam napewno wszystkich nie uzywal, wiec nie ma podstaw do oceny. Jak juz zostalo powiedziane w mx700 uzywto jakiejs trefnej farby, ale to nie dotyczy mx 500, wiec dlatego Ty nie masz problemu (zreszta ja tez).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi