Yacho Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Witam ! Gwint do srubki od grafy (nie w srubce a w otworze) mi sie wyrobił - przez co srubę można teraz latwo przekrecic - nie mowiac juz o tym ze grafiki dobrze nie trzyma :/ macie jakies propozycje co z tym zrobić moze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 dłuższa śruba i nakrętka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 e... moze nagwintuj.. daj wieksza srubke i voila.. a jak nie to moge Ci przyspawac... :]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbus_b Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 miałem bardzo podobny problem z tym że u mnie śrubki poprzekrecane były w obudowie ( znajomy użył wkrętarki do śrubek :mur: ) i poprostu przegintowałem to wiekszym gwintownikiem maszynowym (rozmiar 4) i wstaiłem zwykłe śrubki o tym romiarze i jest super :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Albo przegwintuj od nowa i wkrec nowa srubke. Albo, jak to nie pomoze, zrob cos takiego: -Wez poxipol -niewielka ilosc rozprowadz wykalaczka w otworze -wkrec delikatnie w ten otwor srubke (nie dokrecaj) - jak poxipol stwardnieje (10- 15 minut) wez srubokret albo jakies male kleszcze i pokrec delikatnie (i powoli) srubka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...