zeli Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) F*CK!!! Mi jedna katoda strzeliła w środku... Napisałem maila do tego goscia zobaczymy co odpisze... No jak cos pada po 1dni to jest felerne... Wiec powinien oddac albo nowa dac :angry: :-( Edytowane 23 Lutego 2005 przez zeli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łuk-a-sz Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 F*CK!!! Mi jedna katoda strzeliła w środku... Napisałem maila do tego goscia zobaczymy co odpisze... No jak cos pada po 1dni to jest felerne... Wiec powinien oddac albo nowa dac :angry: :-( 1293169[/snapback] eeee............ Możesz jaśniej to napisać. Jak to strzeliła ?? Sama z siebie ?? Jak tak to troszke lipa <_< <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Dokładnie to było wczoraj.... Były właczone tak z 2h i nagle cos pstrykneło takie małe trzasniecie No i poszła w srodku i sie juz nie zapala :( Pekło to szkiełko w srodku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łuk-a-sz Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Dokładnie to było wczoraj.... Były właczone tak z 2h i nagle cos pstrykneło takie małe trzasniecie No i poszła w srodku i sie juz nie zapala :( Pekło to szkiełko w srodku... 1293248[/snapback] Mam nadzieje że to był odosobniony przypadek. Ale zauważ że pare postów wyżej ktoś się go pytał czy będzie miał jeszcze te katody i powiedział że nie narazie. Więc mam nadzieje że ci kasę zwróci. Moje katody już są ale na poczcie a tam dopiero po 15 mam przyjść. I zobaczę co i jak z moimi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Własnie to mnie nie pokoi Juz chciałbym ta katode bo z pineidzmi to... Pewnie jakis tam zapas ma :| Moze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Ja ich prawei 1,5 roku uzywam i mi nic nie strzelilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) To był pewnie tak jak łuk-a-sz napisał odosobniony przypadaek Jeszcze nic nie odpisał... :| Edytowane 23 Lutego 2005 przez zeli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łuk-a-sz Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 To był pewnie tak jak łuk-a-sz odosobniony przypadaek Jeszcze nic nie odpisał... :| 1293332[/snapback] hmmmm ja jestem odosobnionym przypadkiem ?? :D :D :D Mam nadzieje że mu nie wystawiłeś komentarza jeszcze ?? Jak nie to ładnie go tam zjedź że sprzedaje buble i nie oddaje kasy. A tymczasem idę po swoje katody. Zaraz wracam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Literówka sie wkradła ;) niestety wystawiłem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łuk-a-sz Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Literówka sie wkradła ;) niestety wystawiłem :/ 1293400[/snapback] :) To troszę ból <_< . Ja mu za jakiś tydzień wystawię. Na poczcie jak zawsze opóźnienie. Więc czekam......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łuk-a-sz Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Mam już te katody. I mogę je na tą chwilę użytkowania wszystkim polecić. Świecą intensywnym niebieskim światłem. Dobrze rozświetlają obudowę, dają naprawdę niezłe wrażenie. Czekam na inne komentarze katod. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łuk-a-sz Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Tak wygląda to u mnie: http://img219.exs.cx/img219/2751/img02391ci.jpg http://img226.exs.cx/img226/5449/img02386wm.jpg http://img195.exs.cx/img195/2407/img02465nm.jpg http://img129.exs.cx/img129/3360/img02537vi.jpg Jestem z tych katod bardzo zadowolony. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Wysłałem katode Napisałem maila Katoda doszła Dostałem maila I reklamacja uwzgledniona Mam nadzieje ze katoda dojdzie... Bardzo uczciwy sprzedawca ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łuk-a-sz Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 MI też się podobają, ale nie wiem, albo moje oczy się przyzwyczaiły ale straciły po tych 3 dniach z 2 odcienie jasności. Ale mówię te katody są rewelacyjny za taką kasę . POLECAM. Zresztą pare postów wyżej widać jak u mnie śmigają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 MI też się podobają, ale nie wiem, albo moje oczy się przyzwyczaiły ale straciły po tych 3 dniach z 2 odcienie jasności. Ale mówię te katody są rewelacyjny za taką kasę . POLECAM. Zresztą pare postów wyżej widać jak u mnie śmigają :) 1297791[/snapback] Mówisz do siebie ?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łuk-a-sz Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Mówisz do siebie ?? :lol: 1297861[/snapback] :lol: :lol: Wyrażam opinię o nich :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 :lol: :lol: Wyrażam opinię o nich :) 1297876[/snapback] Czy juz tego nie mówiłes :lol: Dobra spox :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łuk-a-sz Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Wiesz, katody są takie dobre że raz to zamało je zachwalić :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 No ja tez zachwalam, a szczególnie sprzedawce... Zwrócił mi katode i wysłał nawet z priorytetem i doszła dzis rano Polecam!!! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łuk-a-sz Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 To bardzo ładnie z jego strony że ci katodę wymienił. Teraz już mogę mu komentarz wystawić bez wachania. :) Pozdrawiam, Łukasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 sorrki że sie podczepie ale po co nowy temat zakładać. Mam pytanko. Czym różni się katoda zimna od zwykłej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łuk-a-sz Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Nie jestem pewien ale chyba to to samo . Zimna katoda - nie emituje ciepła. Dlatego zimna. Nie spotkałem się z katodą która emituje ciepło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Nie jestem pewien ale chyba to to samo . Zimna katoda - nie emituje ciepła. Dlatego zimna. Nie spotkałem się z katodą która emituje ciepło. 1299044[/snapback] Witam mam coolermaster'a AURORA niebieską i emituje troszkę Ciepła, też konkretna katoda, daje dużo ładnego światła, mi rozświetla połowę <dolną> BIG TOWER'a. Polecam te katody. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Witam mam coolermaster'a AURORA niebieską i emituje troszkę Ciepła, też konkretna katoda, daje dużo ładnego światła, mi rozświetla połowę <dolną> BIG TOWER'a. Polecam te katody. Pozdrawiam 1299109[/snapback] Te co mamy czyli o tych co piszemy tez troche ciepła wydzielaja ale to w bardzo małym stopniu podwyzsza temp. w obudowie Wiec to sa Katody neoutralne :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 lol.. ja za ta katode/neon placilem ponad poltora roku temu powyzej 30 zl na allegro o_O p.s. nie mam z tym problemu :) przez tyle czasu swieci ladnie i jasno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łuk-a-sz Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Te co mamy czyli o tych co piszemy tez troche ciepła wydzielaja ale to w bardzo małym stopniu podwyzsza temp. w obudowie Wiec to sa Katody neoutralne :lol: 1299160[/snapback] No dla woli ścisłości to emitują troszeczkę ciepła ale nie wpływa to na temp. w obudowie w jakimś znaczącym stopniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...