kilof Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Witam, mam tai problem, że komputer wyłącza się sam po kilku sekundach (miej więcej po wykryciu dysków przez BIOS). Co więcej, żeby odpalić go ponownie, trzeba odłączyć zasilanie i podłączyć z powrotem. Konfiguracja kompa: Duron 1.2 Ghz MB K7VT4A+ 256/266 DDR Radeon 9200 Czym może to być spowodowane? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 a podasz uprzejmie jeszcze nazwe zasilacza? moze update biosu? zmieniales chlodzenie? im wiecej wiedziec bedziemy o twoim zestawie tym szybciej otrzymasz odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixtol Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Napisz jeszcze czy podkrecales, aktualizowales i czy nie uderzyles go o cos :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_r1 Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 spróbuj wyjąć sieciówke i go wtedy odpalic , ja miałem coś takiego i pomogło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilof Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 ad1 Zasilacz no name 350W, kompa właśnie złożyłem z różnych częśći (MB nowa). Jak mam zrobić update Biosu, skoro komputer się wyłącza po kilku sekundach? Uważasz, że procesor się przegrzewa już po kilku sek? Jest na nim jakiś zwykły wiatraczek i spory radiator. ad2 Nic nie kręcone wcześniej. Nie, raczej nic nie spadło ;] ad3 Sieciówki wyjąć nie mogę, bo jest zintegrowana :wink: . Kabel sieciowy jest odłączony. Za to przyszło mi co innego do głowy. Czy może to być spowodowane złym ustawieniem magistrali FSB na płycie głównej? Jest ustawione domyślnie na 200. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faqu15 Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 200??????!!!!!!!fajnie super ciekawe jaki mnożnik jak 6 to dobrze a jak np 10 tp masz np.10x200=2000mhz tak skromnie !!!!!!!PARANOJA!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilof Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Aaaa ten Duron ma 100x12, a nie 6x200 :mur: Trzeba zmienić procesor, dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...