Jang Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 No a wiec napisze jaki problem mam.W łazience mam rurke odpływową z wanny i zlewozmywaka,jakies 3 lata temu miałem remont no i teraz ta rurka sie zapchała.Próbowałem sprzetem"Przyrząd to przetykania rur kanalizacyjnych" czyli ta taka spiralą no ale niestety to jak gdyby staje i nie ruszy dalej,nawet jak mi sie wydawało ze już cos przeszlo to i tak woda nie spływa.Czy to może jakis kamień sie utworzył ??macie jakies inne propozycje odetkania??czy tez bym musiał kafelki rąbać :blink: POMOCY !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 wsyp dużo kreta poczekaj 1h i spróbuj spiralą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 troszke puscila jakims cudem ta spirala,ale blazy niezłe mam :lol: no a faktycznie o krecie zapomniałem.Zaraz do sklepu pójde i kupie :-P Głupie zatkanie rurki,a z Ojcem bylismy juz w stanie kafelki kuć hehehe(akte desperacji,wygladalismy jak w bajce sasiedzi:) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 zamiast kreta mozesz sobie wlac butelke (albo 2) sody kaustycznej (wodorotlenku sodu) :) Radze uwazac na rece... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 a gdzie taka sode moge dostać ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 W sklepach z chemia gospodarcza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 wow... o takim sprzęcie nie słyszałem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 jak masz pod reka cole to wlewaj - dziala jak krecik (mowie powaznie). a pewnie klaki ci zatkaly rurke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 następnym razem nie gol jajek w wannie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 wypraszam sobie..."golenie w wannie" u mnie w domu takie cosik nie wystepuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 no to pojadłem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 no to pojadłem :/ 1288403[/snapback] :lol: :lol: :lol: po co goliłeś jajka podczas jedzenia :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 (edytowane) lubie hard-core gole jajka przy jedzeniu - ot to taka moja dewiacja psychiczna hehe :lol: :lol: Edytowane 20 Lutego 2005 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 a da się tą sodę jakoś "sporzywczo" wykorzystać ?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...