dash Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 witam mam problem z XP SP1, podczas zgrywania filmow, obrazow gier, instalacji gier oraz zgrywaniu danych z partycje na partycje wyskakuje w prawym dolnym rogu informacja czy blad "System Windows - opozniony zapis nie powiodl sie" zgrywanie zatrzymuje sie i czas zgrywania rosnie. Formatowalem kompa 2 razy, instalowalem XPSP1 i samego XP i nadal wykakuje mi ta Informacja (blad) moj HDD 80gb Partycje: C:10gb D:64gb prosze o pomoc i wskazowki odnosienie tego problemu z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 to ja będe nudny jaka reszta kompa :>? płyta proc zasilator etc .................... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dash Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 procek - 1,5 P 4 ramy - 512 DIM płyta głowna - Intel 82801BA Zasilka- HuntKey - model : LW - 8250P4 - 300 WATTS ATX CDROM - LG 52 x DVDRW - LITEON 1653 S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 proponuje memtest lub gold memory do tego prime Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...