zapata Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Przy instalowaniu Xp wyala mi komunikaty ,ze nie moze przekopiwać pliku, prz 10, 60 99 %. zaraz na początku instalowania. Co moza byc?? Partycje pare razy na nowo i nic.. POMOCY!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Uszkodzona płyta, ram, cdrom, tasmy itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapata Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 No to mi pomogleś.. dzieki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 obstawiam uszkodzoną płytke z instalką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapata Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 mam 4 płytki z instalką z czego jedna NOWA!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 4 orginalne windowsy :) no no :) :) :) podejrzewam, ze to wina tasm lub twardego dysku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapata Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Napozyczalem plytek. :) A co moze byc z dyskiem??To moze być jego wina bo przekladalem go do innego kompa i jest to samo ale pare programow diag. nie widzi zadnego problema :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Podmien ram na inny, podmien cdrom na inny, podmien dysk na inny ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapata Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 (edytowane) Podmienialem.. TO na 95% HDD. Co moze byc uszkodzone w twardzielu? MBR?? Zaden program diagnostyczny nie wskazuje uszkodzenia dysku ale po włozeniu go do innego kompa jest to samo.. Edytowane 21 Lutego 2005 przez zapata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vectra Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 (edytowane) Podmienialem.. TO na 95% HDD. Co moze byc uszkodzone w twardzielu? MBR?? Zaden program diagnostyczny nie wskazuje uszkodzenia dysku ale po włozeniu go do innego kompa jest to samo.. 1289215[/snapback] kiedys małem podobnie, programy do diagnostyki dysku nie wykrywały uszkodzenia, później sie okazało ze dysk ma fizyczne uszkodzenie, prawdopodobnie od przenoszenia go z miejsca na miejsce (głowica mogła uderzyć w talerz i powstał bad sektor) ... uszkodzenie wykryłem programem "powermax" którym zrobilem format niskoprofilowy. Tego dysku juz nie mam, ale po formacie bez problemu mogłem zainstalowac system Edytowane 21 Lutego 2005 przez Vectra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Poszukaj programu HDD regenerator-wykrywa i usuwa bad'y na dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...