Skocz do zawartości
ven

wentylatory

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam takie pytanko

Poszukuje jak najcichszych (~20decybeli) coolerów do procków AMD(socketA) I INTELA (s478) najlepiej tanich. Może ktoś z was miał do czynienia z jakimś cichym wiatrakiem bo moje Titan TTC-D5TB nawet po regularnym czyszczeniu są zdecydowanie za głośne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam takie pytanko

Poszukuje jak najcichszych (~20decybeli) coolerów do procków AMD(socketA) I  INTELA (s478) najlepiej tanich. Może ktoś z was miał do czynienia z jakimś cichym wiatrakiem bo moje Titan TTC-D5TB nawet po regularnym czyszczeniu są zdecydowanie za głośne.

cichy nie znaczy wydajny, 20 db to ponizej progu slyszalnosci. nie sadze zebys cos takiego gdzies znalazl, jak chcesz miec w miare cicho to zamontuj sobie WC (sa na alegro za 100 zeta)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gr00bY Mazur"]Daj spokój funfel. Gdzie od razu zjarać. Znam Athlony TB który wprost po wyjściu ze sklepu mają regularne temp. 60-70*C i jakoś sprzedawcy się tym nie przejmują. 8O

hehe fakt koles kupil antka 1700+ i w biosie ma kolo 80* 8O kazalem mu zeby jechal do sklepu i wymienil wentyla ale on powiedzil "po co przecierz jest nan gwarancji" :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gr00bY Mazur"]Daj spokój funfel. Gdzie od razu zjarać. Znam Athlony TB który wprost po wyjściu ze sklepu mają regularne temp. 60-70*C i jakoś sprzedawcy się tym nie przejmują. 8O

masz racje, zle sie wyrazilem chodzilo o to zeby nie byla za wysoka temperatura bo przez to moze miec krotsza zywotnosc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...