ven Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Witam mam takie pytanko Poszukuje jak najcichszych (~20decybeli) coolerów do procków AMD(socketA) I INTELA (s478) najlepiej tanich. Może ktoś z was miał do czynienia z jakimś cichym wiatrakiem bo moje Titan TTC-D5TB nawet po regularnym czyszczeniu są zdecydowanie za głośne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 z tego co pamiętam , to masz wiatrak na 3400 rpm - puść go na 5 volt i będzie ci tylko ledwo szumiał - sprawdzone... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Witam mam takie pytanko Poszukuje jak najcichszych (~20decybeli) coolerów do procków AMD(socketA) I INTELA (s478) najlepiej tanich. Może ktoś z was miał do czynienia z jakimś cichym wiatrakiem bo moje Titan TTC-D5TB nawet po regularnym czyszczeniu są zdecydowanie za głośne. cichy nie znaczy wydajny, 20 db to ponizej progu slyszalnosci. nie sadze zebys cos takiego gdzies znalazl, jak chcesz miec w miare cicho to zamontuj sobie WC (sa na alegro za 100 zeta) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 poszukaj czegos w sunonach ja mam na procku TTC-D5TB standardowy cooler zmienilem na sunonika 92X92 2500obr/min i chodzi duzo ciszej niz orginalne smiglo titana , a dodatkowo zgubilem 3 stopnie wiec warto bylo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 a jakie amd chcesz zamontowac?? durony, athlony tb, athlony xp ?? bo tb sie bardzo grzeja i ze slabym chlodzeniem prcek ci sie moze zjarac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Daj spokój funfel. Gdzie od razu zjarać. Znam Athlony TB który wprost po wyjściu ze sklepu mają regularne temp. 60-70*C i jakoś sprzedawcy się tym nie przejmują. 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 mam pytanko jaka macie temp na swoich coolerkach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Gr00bY Mazur"]Daj spokój funfel. Gdzie od razu zjarać. Znam Athlony TB który wprost po wyjściu ze sklepu mają regularne temp. 60-70*C i jakoś sprzedawcy się tym nie przejmują. 8O hehe fakt koles kupil antka 1700+ i w biosie ma kolo 80* 8O kazalem mu zeby jechal do sklepu i wymienil wentyla ale on powiedzil "po co przecierz jest nan gwarancji" :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Gr00bY Mazur"]Daj spokój funfel. Gdzie od razu zjarać. Znam Athlony TB który wprost po wyjściu ze sklepu mają regularne temp. 60-70*C i jakoś sprzedawcy się tym nie przejmują. 8Omasz racje, zle sie wyrazilem chodzilo o to zeby nie byla za wysoka temperatura bo przez to moze miec krotsza zywotnosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...