Wikol Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 (edytowane) Czy wie ktos jak zrobic vmoda na tej karcie?? szukalem na googlach, na roznych forach i kupa... :/ nigdzie nic znalezc nie moge, a karta nie chce mi isc wiecej niz 330/640... Mam dobre chlodzenie, karta obklejona radiatorami gdzie sie tylko da, do tego wiatra 8x8 cm, wiec to nie problem temperatur. A chcialbym jeszcze cos z tej karty wyciagnac... Z gory dzieki za pomoc :) Edytowane 20 Lutego 2005 przez Wikol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=92244 tu:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wikol Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 (edytowane) Spoko, bylem tam, widzialem ze jest podany link, tylko ze po pierwsze to w jakims dziwnym jezyku jest ten opis, a po drugie obrazki w nim nie dzialaja... :/ no chyba ze taka sierota i nie zauwazylem jakiegos innego opisu w tym topicu. I jeszcze takie pytanie - czy vmod do fx 5200 ale nie ultimate tylko zwyklego, albo do jakiegos z innej firmy niz pixelview bedzie dzialal na mojej karcie? bo znalazlem cos takiego - http://www.overclockers.pl/txt.php?id=fx5200_vmod tylko ze ze mnie zaden super elektronik, i nie zabardzo ten opis kumam :) wiec taka skromna prosba, gdyby sie komus chcialo, czy moze mi to jakos bardziej lopatologicznie wyjasnic? ;) (tzn. najlepiej zaznaczyc na tych zdjeciach co i gdzie przylutowac, bo jakos nie moge tego rozpracowac :) ) Edytowane 20 Lutego 2005 przez Wikol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 swoja droga moze by ktos napisal jakies faq do vmodow? tzn szukamy takiego a takiego elementu na plycie zczytujemy oznaczenia szukamy pdfa na googlu, w pdfie szukamy slow x oraz y nastepnie kupujemy w elektroniku [ciach!]lnik x i przylutowywujemy go do y. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wikol Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 swoja droga moze by ktos napisal jakies faq do vmodow? tzn szukamy takiego a takiego elementu na plycie zczytujemy oznaczenia szukamy pdfa na googlu, w pdfie szukamy slow x oraz y nastepnie kupujemy w elektroniku [ciach!]lnik x i przylutowywujemy go do y. 1288051[/snapback] Wlasnie, przydala by sie taka baza wszystkich znanych vmodow do kart graficznych i mobo w jednym miejscu, bardzo by to wszystkim zycie ulatwilo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 mnie tam bardziej od bazy by interesowalo cos uniwersalnego przeciez ci co zrobili 1 vmoda na danej karcie nie wymyslili go chyba metoda lutowania kazdego punktu z kazdym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...