Skocz do zawartości
Wikol

Vmod Pixelview Geforce Fx 5200 Ultimate

Rekomendowane odpowiedzi

Czy wie ktos jak zrobic vmoda na tej karcie?? szukalem na googlach, na roznych forach i kupa... :/ nigdzie nic znalezc nie moge, a karta nie chce mi isc wiecej niz 330/640... Mam dobre chlodzenie, karta obklejona radiatorami gdzie sie tylko da, do tego wiatra 8x8 cm, wiec to nie problem temperatur. A chcialbym jeszcze cos z tej karty wyciagnac... Z gory dzieki za pomoc :)

Edytowane przez Wikol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko, bylem tam, widzialem ze jest podany link, tylko ze po pierwsze to w jakims dziwnym jezyku jest ten opis, a po drugie obrazki w nim nie dzialaja... :/ no chyba ze taka sierota i nie zauwazylem jakiegos innego opisu w tym topicu. I jeszcze takie pytanie - czy vmod do fx 5200 ale nie ultimate tylko zwyklego, albo do jakiegos z innej firmy niz pixelview bedzie dzialal na mojej karcie? bo znalazlem cos takiego - http://www.overclockers.pl/txt.php?id=fx5200_vmod tylko ze ze mnie zaden super elektronik, i nie zabardzo ten opis kumam :) wiec taka skromna prosba, gdyby sie komus chcialo, czy moze mi to jakos bardziej lopatologicznie wyjasnic? ;) (tzn. najlepiej zaznaczyc na tych zdjeciach co i gdzie przylutowac, bo jakos nie moge tego rozpracowac :) )

Edytowane przez Wikol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

swoja droga moze by ktos napisal jakies faq do vmodow? tzn szukamy takiego a takiego elementu na plycie zczytujemy oznaczenia szukamy pdfa na googlu, w pdfie szukamy slow x oraz y nastepnie kupujemy w elektroniku [ciach!]lnik x i przylutowywujemy go do y.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

swoja droga moze by ktos napisal jakies faq do vmodow? tzn szukamy takiego a takiego elementu na plycie zczytujemy oznaczenia szukamy pdfa na googlu, w pdfie szukamy slow x oraz y nastepnie kupujemy w elektroniku [ciach!]lnik x i przylutowywujemy go do y.

1288051[/snapback]

Wlasnie, przydala by sie taka baza wszystkich znanych vmodow do kart graficznych i mobo w jednym miejscu, bardzo by to wszystkim zycie ulatwilo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi