Dragonn88 Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Witam! Mam pytanie, jaki najwiękrzy procek moge wsadzić do płyty głównej ECS L7VTA z chipem KT400 ?? bo mam Atlona XP 1500 i chce wsadzić więkrzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 wszystkie na socet A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 kup sobie Bartona 2500+ mobilnego i go podkręć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Jak masz kupowac nowy CPU to lepiej wydaj te pieniądze na słownik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Jak masz kupowac nowy CPU to lepiej wydaj te pieniądze na słownik. 1287782[/snapback] Zgadzam się w 100%. Za takie byki powinny być karne procenty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragonn88 Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Jestem dyslektykiem, więc się nie czepiajcie, już wszystkiego się dowiedziałem na www.ecs.com.tw. Jeszcze mam pytanie skąd można ściągną aktualizacje biosu, bo z tamtą nie idzie ściągnąć ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Jestem dyslektykiem, więc się nie czepiajcie, 1287828[/snapback] I co z tego? Na forum jest funkcja sprawdzania pisowni, do przeglądarek istnieją rozszerzenia sprawdzające pisownie, jest word itp, no i są słowniki. Z www.ecs.com.tw nie ma zadnych problemów ze sciągnięciem biosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 na KT400 chyba nie chodza procki na fsb 200?? wiec nie kazdy na socket A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...