ra-v Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 wymagania są narazie nieznane :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phil_opole Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 duze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 no tak na pewno bedą dośc duże.... to nie dobrze bo niektórym chodzić nie bedzie.... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Na konsoli będzie chodzić wszystkim tak samo:P - czasem się zastanawiam nad kupnem PS2 lub X-BOX'a tylko te ceny gier mnie przerażają:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDrive Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Na konsoli będzie chodzić wszystkim tak samo:P - czasem się zastanawiam nad kupnem PS2 lub X-BOX'a tylko te ceny gier mnie przerażają:( 1398330[/snapback] Przeróbka Xbox razem z chip'em i dyskiem 80GB poniżej 1000zł. Dzięki temu zaoszczędzisz na grach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 I ta przeróbka co mi da:)?? bo zdeczka nie KPW:> gry bez plytki chodzić będą czy co ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 I ta przeróbka co mi da:)?? bo zdeczka nie KPW:> gry bez plytki chodzić będą czy co ?? 1398627[/snapback] :blink: Jakby Ci to wytlumaczyc..ten..no Albo lepiej nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Lepiej powiedz bo Cię znajde:), już nie musisz tłumaczyć:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Takie sprawy to na pw. Kogo to obchodzi? Robicie tylko niepotrzebny OT :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 (edytowane) http://www.eagames.com/official/godfather/...her/us/home.jsp mogliby sie ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> do roboty i uaktualnić strone oficjalną The Godfather-a B) MOże jakieś nowe screeny.... :-| Fajnie by było... Edytowane 20 Kwietnia 2005 przez ra-v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Witam B) Ponizej znajduję się zapowiedz która zapewne co poniektórych zainteresuje:) Zapowiedz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freemen Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Zacieram rączki. Obejrzałem wszystkie trzy częsci filmu. Mafie juz dawno z kilka razy przeszedłem. Tylko martwi mnie, to że moja karta graf nie pociagnie zbyt dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Niedoświadczony_ Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Zacieram rączki. Obejrzałem wszystkie trzy częsci filmu. Mafie juz dawno z kilka razy przeszedłem. Tylko martwi mnie, to że moja karta graf nie pociagnie zbyt dobrze. 1431835[/snapback] (.... nie mogłem się powstrzymać ...) A to Ty jeszcze w to nie grasz :blink: :?: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freemen Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Eeee, a gracie juz w the godfather'a the game? Bo ja nie wiedziałem Niedoświadczony, że ta gra juz jest dostepna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 nie wyszła... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freemen Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 No to co Niedoświadczony kręci, że ja jeszcze nie grałem...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 To była ironia... (topiq o GTA SA się kłania... ) Koniec OT... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freemen Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Kpić to każdy potrafi, ciekawe jak postawie fakty na stół. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Zaraz Ja Ci postawie % na stół... Tak Cię zawieszą że przez 2 tygodnie nie bedziesz mógł pisać.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freemen Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 mechl!k, to ciebie co ugryzło...? Jak chcecie mogę nie pisać na forum. Będę sobie je tylko czytał, pasi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 To, że wyrażnie napisałem żeby nie robić OT... Juz raz Twój posty "Echh... " (czy podobnie usunąłem - a teraz widze następny... Poza tym - jak chcesz do mnie pisać, pisz na PW.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 [OT] Co freemen godfathera też masz? :lol: miałes byc w środe.... [/EOT] Żeby tylko gierka jakos ładnie sie prenetowała na pc :) Ma ktos jeszcze jakies linki do filmików? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freemen Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 nie mam gf game. nawet tak ani razu nie powiedziałem lolki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 [OT] No ale masz SA :lol: wiec wracaj do tamtego tematu i daj te screeny albo filmik "lolku".... [/EOT] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 panowie spokojnie nie wyzywajcie sie od lolków... lepiej zajrzyjcie na strone godfathera http://www.eagames.com/official/godfather/godfather/us/ zostały tam umieszczone (własciwie to juz dawno nowe screeny oraz intro... mozna sie tam przyłączać do rodziny chodziaż właściwie nie wiem po co :/ a jak filmików szukacie to najlepsze sa na moim nieaktualizowanych serwisie o the godfather.... www.members.lycos.co.uk/ravrafcio/index.php Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=nowinki,10,21234 :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Wlasnie chcialem o tym poinformowac. Niestety, zaczyna sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Moze to i lepiej.W pazdzierniku i listopadzie wychodza takie perelki,ze nie mialbym czasu na god fathera.Dla przypomnienia.NFS9,PoP3,TR7,Fear,Stalker,CoD2.Tyle powinno Wam wystarczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 mała korekta Stalker też został przelożony :angry:.Hydro zapomniałeś jeszcze o Hitmanie Blood Money :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Moze to i lepiej.W pazdzierniku i listopadzie wychodza takie perelki,ze nie mialbym czasu na god fathera.Dla przypomnienia.NFS9,PoP3,TR7,Fear,Stalker,CoD2.Tyle powinno Wam wystarczyc 1548680[/snapback] stalker ?? wychodzi w pazdzierniku ale 2006. COD2 :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...