ojejku Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=nowinki,10,21265 wygląda że na TR i Hitman'a też do 2006 sobie poczekamy :P :(:( szkoda, że godfather tak późno :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Nie,nieeeeee,nieeeeeeeeeeeeeeee,nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!! To napewno tylko doniosy.Hitmana niech sobie przesuwaja,wisi mnie on i powiewa,ale TRa niech zostawia w spokoju :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 ale z tym Hitmanem i TRA to nie jest jeszcze oficjalnie potwierdzone przez Edios,więc nie wiadomo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Przestajemy rozmawiać o przesuwaniu się terminów wydania gier. Topic jest o Grandfatherze, więc o nim dyskutujmy - nie róbmy burdelu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny666 Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 a widzieliscie najnowsze screeny :lol: i te trailery :razz: mozna pobrac z www.gamershell.com a wiecie ze w godfather bedzie mozna wkleic swoje zdjecie i bedzie model twarzy naszej twarzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny666 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Szkoda ze premiera w koncu zostala przeniesiona 2 lutego 2006 o by to byla ostateczna :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 po wielu tygodniach aktualizowałem wreszcie moją strone o the Godfatherze zapraszam http://www.members.lycos.co.uk/ravrafcio/index.php na strone oraz na forum.... A i jeszcze chciałem prosic że jesli ktos wie jak rozszerzyć całą strone w jportalu tak aby była równa z logiem strony to niech pisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Zapraszam do najnowszej zapowiedzi tej wspaniałej gierki :blink: :blink: :blink: The GodFather Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emes Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 czy ja wiem czy taka wspaniala. graficznie przypomina niestety mafie, a mamy juz 2006 rok jednak, nie ma dobrej zabawy , bez dobrej grafy, a wtakim godfatherze na pewno masz przez wiekszosc czasu free rajdy, wiec przydaloby sie zeby dociagneli grafe do poziomu chociaz ubieglego roku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 czy ja wiem czy taka wspaniala. graficznie przypomina niestety mafie, a mamy juz 2006 rok jednak, nie ma dobrej zabawy , bez dobrej grafy, a wtakim godfatherze na pewno masz przez wiekszosc czasu free rajdy, wiec przydaloby sie zeby dociagneli grafe do poziomu chociaz ubieglego roku ;) I tu sie mylisz chlopie.Ja sie o wiele bardziej bawilem w stare gry niz w dzisiejsze i wole by Godfather mial gorsza grafe a wieksza grywalnosc,pozatym ta w gf jest niczego sobie.Jak wyjdzie to sie troche zdziwisz.Poza tym odkopujesz temat tylko po to, by powiedziec,ze slaba grafa ?? Ehhh :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 czy ja wiem czy taka wspaniala. graficznie przypomina niestety mafie, a mamy juz 2006 rok jednak, nie ma dobrej zabawy , bez dobrej grafy, a wtakim godfatherze na pewno masz przez wiekszosc czasu free rajdy, wiec przydaloby sie zeby dociagneli grafe do poziomu chociaz ubieglego roku ;) Skad sie urwales ? Aaa, z wyrzucanej juz w tym roku choinki. Jakos dzisiaj gram w MAFIE i graficzka calkiem przyjemna i co najwazniejsze nie przeszkadza w czerpaniu wiekszej frajdy z gry niz chocby w supadupa eloziomkowata z oczoplasgraficzka enefes most łonted dla dzieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Jasne, że im lepsza grafika tym lepiej. A Ty skąd się urwałeś Kaeres? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Jasne, że im lepsza grafika tym lepiej. A Ty skąd się urwałeś Kaeres? Klient tak nie napisal wiec co sie czerwienisz ? Napisal, ze gierka bedzie kiepska bo ma slaba grafike. "nie ma dobrej zabawy bez dobrej grafy" - sa to brednie wiec odreagowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Tu zgoda, ja ostatnio zagrywałem się w takiego GUN'a, który w 1280 wyglądał kiepsko i działał z prędkością 900fps (tak na oko :P, bo co tam ma zżerać zasoby sys?), ale wciągał jak bagno. Godfather wygląda odrobinę lepiej niż Mafia i mnie tyle osobiście wystarczy, od uzasadnienia na co wydałem kasę będzie taki UT2007 albo inne kolorowe pixel-shaderowe cuś. PS. KRS, z tym most wanted dla dzieci, to nie przesadzaj- w temacie o tej grze jest gros Twoich postów :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 PS. KRS, z tym most wanted dla dzieci, to nie przesadzaj- w temacie o tej grze jest gros Twoich postów :lol: Do czasu az puscilem belta z tych flakow z olejem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 A... tego to już nie doczytałem ;) Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 KAERES - szacun !! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 mam nadzieje ze to nie bedzie klon klona jakies innej gry , tylko wniesie cos nowego , jesli nie i otrzymamy kolejnego liniowego do bolu klona z kiepska grafika to h z taka gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 to kiedy jest w końcu premiera ?? 2 lutego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Na oficjalnej nie pisze nic o dacie premiery. 2 lutego gdzie pisalo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emes Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) bez dobrej grafiki nie ma dobrej zabawy, jesli sadzicie inaczej idzcie grac w test drive`, albo jakiegos hl1, jak juz ochloniecie to zapraszam z powrotem... a co do EA oni zawsze cos sknoca wiec nie nastawialbym sie optymistycznie Edytowane 17 Stycznia 2006 przez emes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 bez dobrej grafiki nie ma dobrej zabawy, jesli sadzicie inaczej idzcie grac w test drive`, albo jakiegos hl1, jak juz ochloniecie to zapraszam z powrotem... a co do EA oni zawsze cos sknoca wiec nie nastawialbym sie optymistycznie No juz dobra, wiemy o tym :) Taki czuje niedosyt i ubolewanie nad tym, ze nie ma informacji o MAFII 2, ze Godfathera lykne bez przerzuwania. Macie jakies info o dacie premiery ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 jest info o Mafii 2 !!! a o dacie premiery the godfather to czytałem że 2 lutego, nie pamiętam gdzie tak wyczytałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 tup, tup, tup, tup ! Wielkimi krokami zbliza sie premiera. 3 dni i zobaczymy czy MAFIA ma chociaz konkurencje siegajaca pięt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek334 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 jak to za 3 chyba ma byc 2 lutego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 nie 2 lutego tylko ma wyjść 24 marca,przynajmniej tak wyczytałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 tup, tup, tup, tup ! Wielkimi krokami zbliza sie premiera. 3 dni i zobaczymy czy MAFIA ma chociaz konkurencje siegajaca pięt. zbudowales wehikul czasu z deloreana? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 tup, tup, tup, tup ! Wielkimi krokami zbliza sie premiera. 3 dni i zobaczymy czy MAFIA ma chociaz konkurencje siegajaca pięt. to jak to za 3 dni ma byc czyli 24 stycznia ? Kaeres gdzie tak wyczytałeś ? Jakis link lub coś podobnego może :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Hyh, 24 marzec, nie styczen. Widac niezle napalony jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek334 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Ale mam nadzieje ze 24 marca ale na PC a nie na PS2?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...