Kaeres Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 (edytowane) Ale mam nadzieje ze 24 marca ale na PC a nie na PS2?? Na PC, Xbox i PS2 premiera bedzie w tym samym dniu - 24 marzec 2006 Na Xbox360 i PSP opozni sie do lata - pisza "późne lato" Okladka polskiej wersji jezykowej. Edytowane 23 Stycznia 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 bez dobrej grafiki nie ma dobrej zabawy, jesli sadzicie inaczej idzcie grac w test drive`, albo jakiegos hl1, jak juz ochloniecie to zapraszam z powrotem... a co do EA oni zawsze cos sknoca wiec nie nastawialbym sie optymistycznie ej posiadacze starszych kart graficznych też by sobie chcieli w coś pograć , pozatym jeśli tak dla ciebe liczy sie tylko grafa to możesz pograć se w 3dMarka :mur: Dla mnie w grach najważniejsza jest grywalność a nie to czy na głupiej podlodze widze shadery :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 ej posiadacze starszych kart graficznych też by sobie chcieli w coś pograć , pozatym jeśli tak dla ciebe liczy sie tylko grafa to możesz pograć se w 3dMarka :mur: Dla mnie w grach najważniejsza jest grywalność a nie to czy na głupiej podlodze widze shadery :/ Przecież nie chodzi tu o to by na starszych kartach to nie ruszyło tylko o to by na tych mocniejszych można było włączyć wszystkie możliwe efekty i tekstury w wyższych rozdzielczościach a gra ma właśnie to wszystko oferować i zapewnić adekwatną grafikę do mocy posiadanego sprzętu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 GF bedzie dobrze zoptymalizowany,ze nawet Ty Ran'dall sobie w to pograsz.Co prawda na low details ale pograsz wiec sie tym nie martw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Falcon| Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 beta-test na GOLu: http://www.gry-online.pl/s022.asp?ID=3222 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal2005 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 po przeczytaniu beta testu mam mieszane uczucia . Z jednej strony gra nie okaze sie hitem na miare mafii , ale bede to b. dobry tytuł w który nalezy zagrac, przede wszystkim dla fabuły , dzwięku ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Wynika z tego artykulu, ze bedzie sporo niedorobek. Pojada na tytule, postaciach i muzyce. Murowana kasa zarobiona ale gra nie godna bedzie ani MAFII ani powiesci Mario Puzzo`ego czy filmu Copolli. A jezeli tak sie stanie to pojade z Lupara pod biura EA i ich powybijam :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek334 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 No to skad oni maja take beta wersje czy ja moge tez teraz w taka zagrac a moze ona jest gdzies do sciagniecia bo bardzo sie niecierpliwie tej gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 No to skad oni maja take beta wersje czy ja moge tez teraz w taka zagrac a moze ona jest gdzies do sciagniecia bo bardzo sie niecierpliwie tej gry Tak sie interesujesz gra, ze nawet nie przeczytasz tej recki ? Pisze w niej skad gre maja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek334 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 No cóż – podobno cierpliwość jest cnotą – może dlatego tak dużą satysfakcję sprawiła mi gorąca przesyłka prosto z EA zawierająca m.in. właśnie grywalną wersję preview Godfathera. Hehe to mi raczej nie przysla :-) no nic jescze tylko 2 miechy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 hmmm 2 miesięce do premiery ( o ile będzie zgodnie z planem) a jak widać niedoróbek jest sporo nie wspominając o grafice. Zresztą grafika nie jest tutaj najważniejsza dla mnie mogła by być nieco lepsza niż miała Mafia i było by si, inna sprawa to scenariusz itp. BTW chyba powieszę tego kto ustalał pierwszy termin gier Oblivion i Godfather bo wychodzą dokłądnie tego samego dnia bodajże :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawkosx Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 czekam czekam i miodnie się zapowiada ale na słabsze piece to nie ruszy:( ale dobrze że jest poczciwa PS2 :lol: :lol: PS. Jak scenariusz wypali to murowany hit!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 na słabsze piece to nie ruszy:( PS. Jak scenariusz wypali to murowany hit!! ?? Skad to jakies dziwne prorokowanie ? Sadzac po grafice nie bedzie wymagala potwora. Inna sprawa jak bedzie zoptymalizowana. Autor testu bety jednak nie narzekal na plynnosc wiec nie musimy sie martwic. A co do scenariusza to czuje, ze bedzie genialny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) EA to jeszcze żadnego kozaka nie wydała. Narazie to co zauważyłem to to że nauczyli sie robić dym tak żeby nie spadał fps do 5 w nfsie :P. Edytowane 24 Stycznia 2006 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) Pelno stuffu i najnowsze nowinki na temat gry. Sledzcie ta strone a bedziecie wiedzieli wszystko http://www.godfatherpage.com/index.php Fabula bedzie swietna jak film. Wybrazcie sobie to. Pamietacie pierwsza czesc filmu ? Gdy Michael mial zabic McCluskiego i Tattaglie. Michael nie mogl miec przy spbie broni bo wiedzial, ze go przeszukaja. Wiec Tessio zalatwil aby podlozyc bron w kiblu. Zgadnijcie kto to zrobi w grze :> Taki malutki bonusik. Juz sie nie moge doczekac. Edytowane 30 Stycznia 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) Pelno stuffu i najnowsze nowinki na temat gry. Sledzcie ta strone a bedziecie wiedzieli wszystko http://www.godfatherpage.com/index.php Fabula bedzie swietna jak film. Wybrazcie sobie to. Pamietacie pierwsza czesc filmu ? Gdy Michael mial zabic McCluskiego i Tattaglie. Michael nie mogl miec przy spbie broni bo wiedzial, ze go przeszukaja. Wiec Tessio zalatwil aby podlozyc bron w kiblu. Zgadnijcie kto to zrobi w grze :> Taki malutki bonusik. Juz sie nie moge doczekac. Jeszcze będziesz klnął na tą grę .... :P pozdro. Edytowane 30 Stycznia 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Jeszcze będziesz klnął na tą grę .... :P pozdro. Powiem Ci, ze tego sie obawiam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) Ja się bede smiał... http://www.godfatherpage.com/mydata/screens/s9/164.jpg wybuch bomby atomowej w samochodzie ;] :lol: Każdy kto powiedział że Godfather będzie następcą Mafii popełnił duży błąd -,- Edytowane 30 Stycznia 2006 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Nie badzmy prorokami i to tymi pesymistycznymi. Jedynym zgrzytem w tej calej historii to EA. Te dupki faktycznie potrafia wszystko zwalic (ostatnio). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) A czy będę mógł sobie w nią pograc [chodzi mi o mój sprzet]? <lol> Bo bardzo lubie takie klimaty... jak widać w avku >:-) Edytowane 30 Stycznia 2006 przez Nick126 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Poca,co Ci sie nie podoba na tym screenie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emes Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 no raczej screen ten nie prezentuje sie okazale, ale nic nie mowie bo zaraz mnie zjedza milosnicy gry w kreski i kropki ala zx spectrum ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukaszk_12 Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Wiecie z kąd można mieć demko gry Bardzo wasz prosze i jeszcze jakieś dajne screny Można tam jedzić autami tak jak w Mafi ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Spokojnie, dema jeszcze nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukaszk_12 Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Sorki że pisze jeszcze raz ale to się trzyma innego tematu : Najlepsze jest to dla mnie że gre już mozna kupić 24 marca a czytałem że przenieśli na późne lato. Ale jakieś demko mogli dać gra kosztuje 155zł :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dacjano Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Gierka za miesiac juz bedzie oby była to gra full wypas :wink: co do grafiki to nie bedzie taka zła! liczy sie klimat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Mam do was pytanie Kto chciałby zrobić ze mną stronę o The Godfatherze ? Mielibyśmy teraz niezłe branie :D, bo gra za chwile wychodzi! Mam juz prawie cały design, potrzebne jest tylko ładne logo, pomysł też jest Osoba chętna, dobrze gdyby posiadała dobry serwer z obsługa php i mysql TYLKO NIE LYCOSA Jak ktoś jest chętny to niech napisze na gg 3496570 Jestem niewidoczny :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) Mam do was pytanie Kto chciałby zrobić ze mną stronę o The Godfatherze ? Mielibyśmy teraz niezłe branie :D, bo gra za chwile wychodzi! Mam juz prawie cały design, potrzebne jest tylko ładne logo, pomysł też jest Osoba chętna, dobrze gdyby posiadała dobry serwer z obsługa php i mysql TYLKO NIE LYCOSA Jak ktoś jest chętny to niech napisze na gg 3496570 Jestem niewidoczny :D Pozdrawiam http://www.godfatherpage.com/index.php - polska strona The Godfather ... BTW premiera gry juz za niecałe dwa tygodnie!!! :lol2: :D :D :D :D :D :D :D :D jednak mam pewne obawy przed eA ... nie jestem w stanie uwierzyc ze eA wyda dobra gre :mur: przynajmniej zeby gra okazała sie hitem na miare Battlefilda 2 :] ( chodzi mi o wziecie i popularność ) - to by było dobrze :) . najbardziej nieciekawi mnie ogólna pustka w grze widoczna na oficjalnych screenach, słabe tekstury pomieszczeń, budynków :/ Edytowane 12 Marca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Wynika z tego artykulu, ze bedzie sporo niedorobek. Pojada na tytule, postaciach i muzyce. Murowana kasa zarobiona ale gra nie godna bedzie ani MAFII ani powiesci Mario Puzzo`ego czy filmu Copolli. A jezeli tak sie stanie to pojade z Lupara pod biura EA i ich powybijam :twisted: EA ? O shit, zrobią niedopracowanego babola. Kaeres pójde do biura razem z tobą. Zrobimy niezłą sieczkę razem, gwarantuje ci to. Jak mnie zobacza to uciakna gdzie pieprz rośnie ;) :lol2: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 EA ? O shit, zrobią niedopracowanego babola. Kaeres pójde do biura razem z tobą. Zrobimy niezłą sieczkę razem, gwarantuje ci to. Jak mnie zobacza to uciakna gdzie pieprz rośnie ;) :lol2: :twisted:trzeba będzie pogadac z mafia sycylijska, powiemy ze EA bezcześci takie dzieło jak The Godfather. Damy im namiary na polska siedzibe, bo siedza w niej największe nieroby :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...