KZI Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Przecież oficjalne są takie same jak te, filmiki to samo pokazują... Czym będzie się różnić grafa z Gf4Ti a czymś z dx9? Powiedz, jakie cuda graficzne zawarto w tej grze? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) Przecież oficjalne są takie same jak te, filmiki to samo pokazują... Czym będzie się różnić grafa z Gf4Ti a czymś z dx9? Powiedz, jakie cuda graficzne zawarto w tej grze? :lol2: tym ze słabsza karta bedzie klatkowac przy wyśróbowanych ustawieniach ?? i będzie trzeba obniżyć detale ?? takie to trudne do załapania ? dlatego pytam sie o jego sprzet Edytowane 18 Marca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) ciekawi mnie jaki masz komputer .... gra w porównaiu z oficjalnymi screeanmi wyglada jak bys odpalił na GF4Ti ... lub na czymś podobnym a po drugie chyba masz rozdwojenie jaźni bo z toba jeszcze nigdy nie gadałem, tek... amd64 3500 , 1024 ddr x850xt pe , przypomnij sobie , jak wyszedl matrix the path of neo :) tez mi zarzucales ze sciemniam :) a moze mam ci rzucic link do tego postu ? Edytowane 18 Marca 2006 przez tripsta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Przecież pisze, że do 30fps jest ograniczenie i że działa jak burza. Napisałeś "gra w porównaiu z oficjalnymi screeanmi wyglada jak bys odpalił na GF4Ti", czyli sugerujesz brak efektów graficznych. Nie czepiaj się mnie. Proponuję poczekać na opinie ludzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Kolejne posty w stylu "ś...." bede karane odpoczynkiem od forum... Dziekuje.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Posłuchajcie sobie o The Godfatherze :) PODCAST Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Taki hicior a nikt nie pisze :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Taki hicior a nikt nie pisze :blink: bo może jeszcze nikt nie ma ;) ? przeciez oficjalna premiera jest 21 MARCA ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 nom, jednak osoba miała niestety banna za chwile dostała no ciekawe ciekawe, według tego co pisał to cienko sie zapowiada ale miejmy nadzieje że wytrzasnął jakąś bardzo bardzo beta wersje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) Gra robi wrazenie :blink: Ps. cieszysz się, że kolega dostał bana? Założy sobie nowe konto, duży problem... Jakiś dziwny jesteś :( Ciężko kapujesz... Edytowane 18 Marca 2006 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 nom, jednak osoba miała niestety banna za chwile dostała no ciekawe ciekawe, według tego co pisał to cienko sie zapowiada ale miejmy nadzieje że wytrzasnął jakąś bardzo bardzo beta wersje :) Czlowieku, co ty gadasz? Jaka bete? Na wszystkich nowych materialach widac, ze grafa jest biedna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Gra jest beznadziejna... grafika gorsza niz w wiekowej juz mafii. Sterowanie hmm nie ma sterowania, auta poruszaja sie jak na lodzie.. Pada nie udalo mi sie do konca skonfigurowac. Nie bede w to grac. Tej gry nie uratuja nawet dobre misje jesli takowe sa. Przestrzegam przed ta gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 no i lipa :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 OMFG :-| :mur: Pogralem przez 2 godziny... I powiem jedno, Mafia lepsza ;] Heh.. A myslalem ze bedzie dobrze :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunioslaw1 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Gra jest beznadziejna... grafika gorsza niz w wiekowej juz mafii. Sterowanie hmm nie ma sterowania, auta poruszaja sie jak na lodzie.. Pada nie udalo mi sie do konca skonfigurowac. Nie bede w to grac. Tej gry nie uratuja nawet dobre misje jesli takowe sa. Przestrzegam przed ta gra. no i lipa :/ czy wy teraz mówicie o wersji na PC czy na PS 2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadmundo Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) No i niestety stało się to co czego się po cichu obawiałem, na podstawie beta-testów i pierwszych opini o grze. Gra Godfather to gniot ! Blado wypada w porównaniu z Mafią która chyba na zawsze będzie wyznacznikiem jakości. Krew mnie zalewa jak pomyślę jaki wielki potencjał zmarnowano, taka książka, taki film, a gra jest zwykłym, tanim gówienkiem dla nikogo :mur: Podsumowując: kiepska grafika (gorsza niż w Mafii), koszmarne sterowanie, model jazdy śmiechu warty i brak klimatu. A liczyłem na grę która pobije Mafię lub chociaż będzie tak samo genialna... Uninstal... Edytowane 18 Marca 2006 przez nadmundo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 No kurde załamaliście mnie teraz. A miało być tak pięknie :( A jak z misjami, fabułą, broniami itp? Napiszcie coś więcej. Nie moge uwierzyć, że jest tak źle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadmundo Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Musiałem trochę ochłonąć :D Nie wiem, może takie negatywne opinie spowodowane są dość dużym ciśnieniem jakie było w związku z tą grą i cudownymi zapowiedziami. Duży negatywny wpływ na tą grę ma moim zdaniem multipaltformowość, niestety chyba tylko Ubisoft potrafi zrobić grę tak żeby zadowolić posiadaczy PC i konsol. Mam na myśli oczywiście Splinter Cell. Założę się że gdyby robili tą grę osobno na kompy, oceny nie byłyby takie straszne. Nic nie mam do konsol, BA, nawet sam mam Playstation 2 i jestem fanbojem Sony :D ale zasiadając przed kompem oczekuję gry która wykorzysta kompa w 100% i będzie zrobiona na model gier komputerowych, zresztą sami wiecie jak jest :) Przesadziłem z tym "uninstal", zawsze powtarzam że grę trzeba przejść całą by potem o niej mówić, na pewno gra się rozkręci i pozytywnie zaskoczy. Oby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość futureeman Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 ale słabo oceniacie tą grę, czy na pewno jest tak słaba czy za dużo oczekiwaliście po niej, mam nadzieję, że nie jest aż tak źle i czekam na opinie kolejnych graczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Miałem już sie do niej dorwać ale na zagranicznym forum to samo. Czyli jechanie po grze na całego. Tu macie kilka screenów zrobionych przez jakiegoś kolesia http://img145.imageshack.us/my.php?image=g...160636072gn.jpg http://img211.imageshack.us/my.php?image=g...160923500rj.jpg http://img227.imageshack.us/my.php?image=g...155551781it.jpg http://img227.imageshack.us/my.php?image=g...155825792rz.jpg http://img145.imageshack.us/my.php?image=g...160029036on.jpg Co tu dużo mówić EA narobiło szumu o byle co. Ale mam świetne rozwiązanie! Chcesz pograć w Godfathera? ............... zagraj w Mafie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) Ale masakra z tej grafiki co oni zrobili z tą grą, czytajac wasze komenty to widze że to wielki gniot no ale jeszcze w nią nie grałem za 2dni bede mieć gierke to się obluka co i jak :D Edytowane 18 Marca 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 ale słabo oceniacie tą grę, czy na pewno jest tak słaba czy za dużo oczekiwaliście po niej, mam nadzieję, że nie jest aż tak źle i czekam na opinie kolejnych graczy Ja tez mm nadzieje że dużo od niej oczekiwaliście i dlatego tak oceniacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Ale masakra z tej grafiki co oni zrobili z tą grą, czytajac wasze komenty to widze że to wielki gniot no ale jeszcze w nią nie grałem za 2dni bede mieć gierke to się obluka co i jak :D Jak za 2 dni to masz fajne lacze... Ludzie nie chwalcie sie, ze ssacie gre, premiera jest dopiero 21 marca !!!!4 ;] Ja tez mm nadzieje że dużo od niej oczekiwaliście i dlatego tak oceniacie Oj cienko widze przyszlosc Twojego forum. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 no lacze akurat mam fajne :) The Godfather kojaży mi się z Driver3 miało byc fajnie a był gniot :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 heh no może i tak być że ja sie napracowałem a tu kicha... :/ Oj cienko widze przyszlosc Twojego forum. ;] Oj może być i tak że ja sie napracowałem a tu kicha... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 no lacze akurat mam fajne :)Fajnie że masz fajne łącze. Fajnie że jestem moderatorem. Może zaczniecie pisać dłuższe posty co? Zwłaszcza ra-v, do Ciebie kieruję te słowa, bo Twoje posty wypadają blado. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Ok więc napisze troche dłuższy post Mianowicie, myśle że nei może być tak źle, mam nadzieje że dobra fabuła nadrobi te błędy, i niedopracowania EA Gra bedzie zła, czy dobra przejde całą No chyba że byłoby masakrycznie to odpuszcze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) ra-v - czas stanąć przed lustrem i powiedzieć sobie prosto w twarz (znaczy lustro ;] ) Narobiłem się nad stroną, miernej i żalowej gry Edytowane 18 Marca 2006 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 A nie tak dawno temu (wczoraj) His napisales,ze tamten post byl glupi.Jak widzisz - poraz klejny wyszlo na moje,ale nikt nie chcial sluchac,teraz macie,wiec spojrzcie prawdzie w ocz - jak wyjdzie Obliviobn to zapomnicie o tej grze czy tego chcecie czy nie :P BTW - grafika rzeczywiscie jest paskudna,ale w tej grze licze jednak na dobra grywalnosc.Co by jednak nie bylo jak wyjdzie Oblivion - ta gra schodzi na drugi plan mimo, ze z checia w nia zagram a mozliwe,ze nawet ukoncze tak jak mafie.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...