grzesiu Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Na screenach samochody wyglądają jakby karoseria była zrobiona z jednej textury, no bez przesady, ale w 2006roku takie cos?? :| nawet jakby miała swietną fabułe, to troche odrzuca to ze podrózuje się kwadratami ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 od samego początku napisałem że giera będzie .......... po screenach już to widać!! a dla hydro2 to wszystko jest super lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Mi duzo nie trzeba do szczescia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timos Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Niby premiera ....21 USA a w Europie 24 a tu juz ludziska pisza jej oceny ,ja mimo wszystko poczekam do premiery i sam ja ocenie.Nie patrze na to co pisza inni..bo wkoncu kazdy ma inny gust ;) Odrazu mowie nie jestem fanem tej gry poprostu jestem jej ciekawy.Zawsze dla mnie Mafia bedzie na pierwszym miejscu bo nigdy gra mnie tak nie wciagła,ale nie skreslam na starcie The Godfather tak jak to zrobili ....niektorzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mok4 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Gra poprostu wymiata, jedna z najlepszych jakie widziałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Może coś więcej napiszesz? Co Cię w niej urzekło, co się spodobało. Czy coś Ci się nie podobało, jeśli tak to dlaczego? Jak oceniasz grafikę, muzykę, gameplay? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) dlaczego gra nie wygląda np tak: czy my oby napewno gramy w to co trzeba :lol: moze ea specjalnie wypusciło bete do sieci ?? :lol: :lol: :lol: :lol: do modera : sry za sformułowanie "do sieci" ;) ... BTW w serwisach o grach, jest cicho na temat przedwczesnego wycieku gry edit: chyba jednak to prawda, GF to klapa :P ... a EA to jeden z najgorszych producentów gier :mur: :mur: :mur: :mur: Edytowane 19 Marca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) Obyscie piraci od stu bolesci grali w bete bo mnie chyba szlag trafi jezeli possaliscie full wersje. Moze manifest przed EA ? Kupimy gry i zrobimy z nich piekne ognisko ? Edytowane 19 Marca 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 :lol: :lol: :lol: Kaeres pkt dla Ciebie! ;] Swoją drogą ten screen Też ssie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Jakby to byla beta to dostala by nuka... To jest retail wersja na 100 %. Gra jest zwyczajnie slaba a te screeny, ktore byly w necie pokazywane w zapowiedziach to takie same oszustwo jak driv3r. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 .... a te screeny, ktore byly w necie pokazywane w zapowiedziach to takie same oszustwo jak driv3r.dokładnie, bo gdzie chociazby taka grafika ? screeny pochodza z oficjalnej strony EA, gdyby GF wyglądał tak jak to widac na screenach byloby całkiem niezle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Screeny screenami. Na filmikach gra o wiele ładniej wygladala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) Screeny screenami. Na filmikach gra o wiele ładniej wygladala.screeny i trailery oczywiscie odpowiednio "spreparowane" na potrzeby kampani reklamowej :mur: koleny dowód na to ze EA to firma oszustów, majaca na celu jedynie własne "dobro materialne" ... im chodzi tylko o kase, cała ta kampania miała wzbudzic u graczy duze zainteresowanie, mniej "doświadczeni" gracze kierujac sie "nazwa" zapłaca za gre spodzewajac sie tego co obiecało EA, bo w końcu Godfather to świetny film i ksiazka a wiec pewnie i tez gra :unsure: ps EA ma własne forum ? za kilka dni chciałbym poczytać reakcje graczy na temat GF, ciekawe co na to wszystko EA, które przed premiera tak zachwala gre ... (wystarczy poczytać wręcz żałosne(na tle tego co otrzymalismy) wypowiedzi programistów EA w wywiadach ) Edytowane 19 Marca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 narazie chwile pogralem i mi sie gra podoba. grafika wg mnie wyglada tak jak na tych screenach. dodatkowo bardzo ladnie mi dziala pad od xbox 360 w tej grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 narazie chwile pogralem i mi sie gra podoba. grafika wg mnie wyglada tak jak na tych screenach. dodatkowo bardzo ladnie mi dziala pad od xbox 360 w tej grze.mozesz zamiescic swoje screeny?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) pogralem troche dluzej. z minuty na minute gra robi sie coraz ciekawsza Edytowane 19 Marca 2006 przez PawelDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Ludzie sie mszcza na tej grze za to, ze nie wyszla Mafia 2. Moze jak pogracie troche to sie zacznijcie wypowiadac.. Dla mnie wyglada interesujaco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) [/img]http://img211.imageshack.us/img211/7717/godfather20060319133843927pf.th.jpg[/img] [/img]http://img227.imageshack.us/img227/3420/godfather20060319134451268yy.th.jpg[/img] pogralem troche dluzej. z minuty na minute gra robi sie coraz ciekawsza e no... nie jest zle ... hud jest bez pikseli, w ogóle te screeny mocno sie różnia tym co "krązy po sieci" Edytowane 19 Marca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1983 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 wyglada dobrze na jakim masz to sprzecie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) amd64 3000 venice @ 2,45, GF 6800 128 (16,6), 2 GB Ram czytalem na necie, ze duzo osob narzeka na sterowanie. ja na padzie nie mam wogole problemow. gra sie bardzo dobrze Edytowane 19 Marca 2006 przez PawelDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 amd64 3000 venice @ 2,45, GF 6800 128 (16,6), 2 GB Ram czytalem na necie, ze duzo osob narzeka na sterowanie. ja na padzie nie mam wogole problemow. gra sie bardzo dobrze wycisłeś wszystko co mozliwe z ustawień graficznych w grze ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Detale na max, rozdzialka 1024x768 ( w 1280x1024 sa zwolnienia :/ ) AA poziom 3, AF x4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Hehe widze że robi sie podobny temat do Driv3ra, 90 % ludzi zrównuje tą gre z ziemią :D PawelDK Widze że masz na screenach cały czas 30 klatek, czyżby silnik był dobrze zoptymalizowany ?? Masz jakieś zwiechy i ostre zwolnienia ?? No wprawdzie na twoim sprzęcie nie powinno być problemów. Mógłby ktoś zrobić screeny ustawień graficznych bo ciekawi mnie jakie opcje zaserwowało nam EA. Oczywiście jeśli komuś nie sprawiło by to problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) Hehe widze że robi sie podobny temat do Driv3ra, 90 % ludzi zrównuje tą gre z ziemią :D PawelDK Widze że masz na screenach cały czas 30 klatek, czyżby silnik był dobrze zoptymalizowany ?? Masz jakieś zwiechy i ostre zwolnienia ?? No wprawdzie na twoim sprzęcie nie powinno być problemów. ........ najlepiej byloby zrównać EA z ziemią :D PawelDK na screenach ma po 30 klatek poniewaz w grze jest ustawiony limit do 30 fps :] Edytowane 19 Marca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 na tych ustawieniach co napisalem mam caly czas 30 klatek, 0 przyciec. dopiero jak dam wyzsza rozdzialke to sa spadki fps w dziwnych miejscach. podkrece grafe i jeszcze raz sprawdze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) Chce mi się śmiać gdy przychodzi mi porównywać tą grę z Mafią. Godfather graficznie to 100 kroków w tył w stosunku do Mafii (Jak gra która wyszła 4 lata temu może wyglądać lepiej???) Autka które poruszają się po ulicach są niewiele lepiej zrobione niż te w Midtown Madness 1 (Kto grał ten skojarzy co mam na myśli ;) ). Jedyne co naprawdę nieźle im wyszło w tej produkcji to animacja postaci w cutscenkach. Reszta przypomina jedynie kolejną bezsensowną konsolową nawalankę. P.S Jeszcze jeden fantastyczny smaczek fizyka samochodów :) Jedna z najgorszych jaką widziałem :) No i oczywiście wart dodania jest fakt że gram w to już od 2 godzin i nic nie zmienia się na lepsze. Edytowane 19 Marca 2006 przez Interloper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Mój Boże Interloper - całe 2 godziny? Wiesz ile bardziej sensownych czynności mogłeś w tym czasie wykonać? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Mój Boże Interloper - całe 2 godziny? Wiesz ile bardziej sensownych czynności mogłeś w tym czasie wykonać? ;] Tak wiem... dlatego kasuję ten szmelc i wracam do nauki prawa konstytucyjnego która to chyba jest o wiele bardziej pasjonująca a niżeli cały ten GodFather :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 cos mi sie wydaje, ze roznica w screenach moze byc dlatego, ze gra obsluguje ps3.0 troche kijowo, bo sporo osob ma radki starszej generacji, nie oblsugujacych ps3.0... a wiadomo, ze roznice pomiedzy ps2 a ps3 sa bardoz kosmetyczne no, coz... szkoda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Bosze gra sie przywiesila mi z 4 razy juz. Powtora z Driv3ra ? Dla mnie to szmelc ,ktorego najgorzszemu wrogowi nie polece IMO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...