pentliczek Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Kup orginał nie będziesz miał żadnych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 pentliczek dzięki za ceny, teraz tylko kase zbierać :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 lepiej się spiesz bo z tego co wiem to w tesco i mm jest tylko promocja, znajac zycie ceny wroca do 159 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Witam Czy wam tez przycina jak cholera ta gra ? Nawet jak zmienie rózne ustawienia to tak samo tnie . Mam Bartona 2200mhz 1gb ram 6600gt W innych grach niema tego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 gdy jedziesz samochodem scina jak cholera, gdy chodzisz jest looz? bo to ma wiele osob i to na dobrych maszynach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 (edytowane) Cały czas tak jest choc jak jade samochodem troche mocniej. Nie zmienia to faktu że wogole nie da sie grac czasami zacinki trwaja 5s Edytowane 29 Marca 2006 przez szczepan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 a co powiecie na moje stale 30 FPS? bo to wyglada na jakiegos limitera ino nie wiem jak go wylaczyc :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Cały czas tak jest choc jak jade samochodem troche mocniej. Nie zmienia to faktu że wogole nie da sie grac czasami zacinki trwaja 5s bez przesady, podczas gry nie miałem ściny nawet przez 1s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 no i zaraz ktos poleci za takie teksty :evil: jak sie rzuci dynamit na sejf to gdzie sie trzeba schowac zeby nie zginac :?: bo jak wylazlem z banku to teraz jest zamkniety :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 (edytowane) oj zeby ktos bana nie zarobil radekgks1971.. regulamin czytalismy? co do gry... nie mam problemow z jej przycinaniem sie... oczywiscie ustawilem detale na low i 1024x768 :) gra chodzi plynnie ie bezproblemowo :) mysle ze to chyba jedna z ciekawszych gier jakie zostaly wydane po gta sa i mafi :) kocham gry gdzie wsiada sie do autka.. jedzie przed siebie.. potem wysiada i strzela :) oprocz tego godfather ma bardzo fajne opcje napierdalalalalalania kogos ;) edit: keiename wyslales posta pare sek wczesniej ;) Edytowane 29 Marca 2006 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 witam to sterowanie jest jakies pokrecone jak myszka jade w prawo to kamera obraca sie w lewo , a jak myszka jade w lewo to kamera patrzy w prawo. Juz przestawialem inwert myszy ale to dziala tylko patrzenie gora,dol. tez tak macie? pomozcie co zrobic bo jezeli tak ma byc to sie grac nieda. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 witam to sterowanie jest jakies pokrecone jak myszka jade w prawo to kamera obraca sie w lewo , a jak myszka jade w lewo to kamera patrzy w prawo. Juz przestawialem inwert myszy ale to dziala tylko patrzenie gora,dol. tez tak macie? pomozcie co zrobic bo jezeli tak ma byc to sie grac nieda. pozdro Sie gra w zle scracowanego pirata to sie tak ma. Kup gre i daje reke uciac, ze tego problemu nie bedziesz mial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 no wlasnie tu sie mylisz bo mam orginal i mam takie jazdy, i to mnie wlasnie dziwi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 no wlasnie tu sie mylisz bo mam orginal i mam takie jazdy, i to mnie wlasnie dziwi. To oddaj gre do reklamacji bo masz niesprawna wersje/zle nagrana/ktos Ci pocisnal pirata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny666 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Flinston ale to jest normalne <_< czy pirat czy oryginal tak jest :wink: i nie tylko w tej grze tak sie steruje ale mozna sie przyzwyczaic :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 (edytowane) To oddaj gre do reklamacji bo masz niesprawna wersje/zle nagrana/ktos Ci pocisnal pirata. [ciach!]ły gadasz :). Grę jak zwykle EA skopała i poprostu na roznych configach chodzi inaczej. Na szczescie u mnie na full wszystko doslownie powlaczane w 1280x1024 aax4 afx16 smiga jak trzeba. Edytowane 30 Marca 2006 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 [ciach!]ły gadasz :) . Grę jak zwykle EA skopała i poprostu na roznych configach chodzi inaczaj. Na szczescie u mnie na full wszystko doslownie powlaczane w 1280x1024 aax4 afx16 smiga jak trzeba. Buahaha, usmialem sie niezle. Dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eloek Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Tamten wczesniejszy post prosze traktowac wylacznie jako ciekawostke :) A co do samej gry , mam jedna uwage czemu samochodem z lat 30-tych smiga sie jakby to byla jakas formula 1 to troche moim zdaniem psuje klimat .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Tamten wczesniejszy post prosze traktowac wylacznie jako ciekawostke :) A co do samej gry , mam jedna uwage czemu samochodem z lat 30-tych smiga sie jakby to byla jakas formula 1 to troche moim zdaniem psuje klimat .. Te samochody to były jakby to powiedzieć po prostu woły i żeby to sie rozpędziło trzeba było troche czekać jak chcesz realizm to pograj w mafie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 (edytowane) @ Kaeres Chodzilo mi o to ze jak mu sie zainstalowala gra z plytki to jakim códem moze byc zle nagrana ?? Jak by byla kicha to by crc error wyskoczyl i by nawet nie zainstalowal. Ehh experci od 7 bolesci. Apropo tych aut to rzeczywiscie pruja jak F1 , ale w mafi to wozem pod gorke ciezko bylo podjechac . Edytowane 30 Marca 2006 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 (edytowane) Odwrotne sterowanie prawo/lewo jest wynikiem użycia cracka nodvd. Sam byłem zdziwiony tym sterowaniem. Jak spowrotem wstawiłem oryginalnego exe i płytę do napędu, to sterowanie wróciło do normy... Swoją drogą, to fajnie się zabezpieczyli przed piractwem. Edytowane 30 Marca 2006 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 (edytowane) @ Kaeres Chodzilo mi o to ze jak mu sie zainstalowala gra z plytki to jakim códem moze byc zle nagrana ?? Jak by byla kicha to by crc error wyskoczyl i by nawet nie zainstalowal. Ehh experci od 7 bolesci. Apropo tych aut to rzeczywiscie pruja jak F1 , ale w mafi to wozem pod gorke ciezko bylo podjechac . Zgadzam sie jeszce pamiętam jak tymi najstarszymi modelami w mafii sie wjeżdzało powoli, tymi coraz nowszymi lepiej już ale nadal wolno... a w Godfatherze czy pod górke czy z górki zasuwa... PS. wiem że to troche OT, ale jak ktoś wie coś czy bedzie mafia 2 itd to niech mi na PM napisze, bo jedni tak drudzy siak, a z tamtu o mafii 2 za dużo wywnioskować nie można :( Edytowane 30 Marca 2006 przez ra-v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Chcialem zaistalowac gre od poczatku tylko nie moge znalaesc saveow Gdzie sa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Zgadzam sie jeszce pamiętam jak tymi najstarszymi modelami w mafii sie wjeżdzało powoli, tymi coraz nowszymi lepiej już ale nadal wolno... a w Godfatherze czy pod górke czy z górki zasuwa... PS. wiem że to troche OT, ale jak ktoś wie coś czy bedzie mafia 2 itd to niech mi na PM napisze, bo jedni tak drudzy siak, a z tamtu o mafii 2 za dużo wywnioskować nie można :( Narazie oficjalnie nie bedzie. Doszukiwalem sie kiedys wzmianek, plotek i powychodzily takie ploty niepotwierdzone ,ze juz prawie skonczona Mafia 2 :D Screeny nawet byly ale takie kiepskie fake`i, ze az na smiech zbieralo. Narazie oficjalne stanowisko firmy IS jest takie, ze Mafii 2 nie bedzie. Jednak zyje ta mysla, ze pomimo iz George Lukas zarzekal sie, ze po nowych epizodach nie nakreci nic z gwiezdnych wojen, ba nawet swoim dzieciom nie da licencji aby tworzyly po jego smierci tak teraz juz wychodzi serial jego autorstwa. Nigdy nie mow nigdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 no tak, napisałem maila do IS ale nie odpisali jeszcze... czekam a własnie jakby ktoś znalazł jakieś info o Godfather 2 to piszcie... ciekawe kiedy pierwsze informacje sie pojawia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Chcialem zaistalowac gre od poczatku tylko nie moge znalaesc saveow Gdzie sa ? Documents and settings\nazwa usera\Moje dokumenty\GF\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 no tak, napisałem maila do IS ale nie odpisali jeszcze... czekam a własnie jakby ktoś znalazł jakieś info o Godfather 2 to piszcie... ciekawe kiedy pierwsze informacje sie pojawia... Zapomnij, ze odpowiedza. Juz byly wysylane petycje z fanklubow z pytaniami. Zero odzewu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Witam...kurde jak sobie poradzic z 30FPS na kazdym konfigu? Gra ma blokade? :l Da sie to jakos zniesc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość futureeman Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 jakim klawiszem używa się kija bejsbolowego w tej grze bo nie mam pojęcia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 wybierasz bejsbol i klikasz prawym na typa co chcesz naj**** i wciskasz klawisze od walki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...