Flinston Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 witam informuje ze jest juz spolszczenie do THE GODFATHER na tej stronie , ale niestety to torrenty jkby ktos mogl sciagnac i wrzucic na ogolny to bylo by super http://torrenty.org/templates/torrent_deta...=20684&pageno=2 pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 witam informuje ze jest juz spolszczenie do THE GODFATHER na tej stronie , ale niestety to torrenty jkby ktos mogl sciagnac i wrzucic na ogolny to bylo by super http://torrenty.org/templates/torrent_deta...=20684&pageno=2 pozdro http://rapidshare.de/files/17332721/The.Godfather.Spolszczenie-wIRUs.part1.rar.html http://rapidshare.de/files/17335252/The.Godfather.Spolszczenie-wIRUs.part2.rar.html Ja nie wiem po co Wam spolszczenie do tej gry, nie mieliscie ang. w szkole podst. ? :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 dokladnie :D rozumiem ze w jakis rozbudowanych rpgach gdzie moga byc jakies trudne wyrazy ale w takich grach jak GF to angielski jest na poziomie podstawowki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias55 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam, jestem nowy na tym forum Mam problem z gra godfather - po ok. 10 minutach od uruchomienia gry powoduje ona ponowne uruchamianie komputera , przy scan discu nie wyswietlaja sie zadne bledy (gra jest oryginalna) dodam, ze ten problem nie dotyczy tylko tej gry Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez Macias55 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Witam, jestem nowy na tym forum Mam problem z gra godfather - po ok. 10 minutach od uruchomienia gry powoduje ona ponowne uruchamianie komputera , przy scan discu nie wyswietlaja sie zadne bledy (gra jest oryginalna) dodam, ze ten problem nie dotyczy tylko tej gry Pewnie to wina przegrzewającego się proca. Dochodzi do 95 stropni i następuje automatyczny restart ze strony płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias55 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 tylko ze jak powiedzialem problem wystepuje przy 2, moze 3 grach , w innym wypadku dziala normalnie nawet jak jest uruchomiony przez caly dzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 http://rapidshare.de/files/17332721/The.Godfather.Spolszczenie-wIRUs.part1.rar.html http://rapidshare.de/files/17335252/The.Godfather.Spolszczenie-wIRUs.part2.rar.html Ja nie wiem po co Wam spolszczenie do tej gry, nie mieliscie ang. w szkole podst. ? :-| Ja angielski rozumiem ale userzy na mojej stronce sie domagają ;] własnie czy to spolszczenie działa, czy to jest jakiś wirus ? bo w komentarzach ktoś tak pisał na torrentach i nie wiem już :// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Ja angielski rozumiem ale userzy na mojej stronce sie domagają ;] własnie czy to spolszczenie działa, czy to jest jakiś wirus ? bo w komentarzach ktoś tak pisał na torrentach i nie wiem już :// Tak dalem linka do wirusa... ;] Nie wiem czy dziala, bo ja mam orginal a tam j. polski jest wbudowany. ;D ps. z tego co czytalem na stronie to dziala z wersja us. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 tylko ze jak powiedzialem problem wystepuje przy 2, moze 3 grach , w innym wypadku dziala normalnie nawet jak jest uruchomiony przez caly dzien jakich grach ? masz nowe stery od grafy ? jak nie to zainstaluj ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) a czemu to tak dużo zajmuje ?? Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez ra-v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 a czemu to tak dużo zajmuje ?? Nie wiem, ja tego nie robilem. Tam sa jeszcze inne jezyki niz polski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 a czemu to tak dużo zajmuje ??160Mb - troche duzo jak na sam tekst, pewnie spolszczenie z gry "wyciągała" osoba nie majaca zielonego pojecia co robi ;) i skopiowała kilka niepotrzebnych plików - co jest bardzo prawdopodobne poniewaz wd tego co pisza userzy po zainstalowaniu spolszczenia gra wychodzi do windowsa lub sie wiesza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 no własnie też mi sie tak zdaje... hmmm no nie wiem, chłopaki na forum sie zawiodą... musze coś wymyśleć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zitan Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Mam dziwny problem po wpisaniu kodu instalator pokazuje informacje ze nie mam zainstalowanego DirectX 9c, a mam napewno, ten najnowszy z grudnia. Po za tym inne gry działają np. Oblivion. Wszystkie testy (dxdiag) przeszły pozytywnie, macie jakiś pomysł?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 160Mb - troche duzo jak na sam tekst, pewnie spolszczenie z gry "wyciągała" osoba nie majaca zielonego pojecia co robi ;) i skopiowała kilka niepotrzebnych plików - co jest bardzo prawdopodobne poniewaz wd tego co pisza userzy po zainstalowaniu spolszczenia gra wychodzi do windowsa lub sie wiesza. Spolszczenie dziala bez problemu (nic sie nie wiesza etc.), nie podawal bym fake'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Proszę osobę z zainstalowaną polską wersją językową o wklejenie zawartości tego pliku który się znajduje na dysku: Ojciec chrzestny Gra\text\localetable Ze spolszczeniem to własnie chodzi o ten plik. Niech ktoś to ma Polską wersję (gra już na niej) wklei zawartość tego pliku. Ojciec chrzestny Gra\text\localetable Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 hmmm chciałem sie dowiedziec czy spolszczenie do gry jest legalne tzn no bo wyszła ona w polskiej wersji jezykowej ale ktoś może mieszkac w ameryce lub kupić ja tam i wtedy mu potrzebne... ale chce sie dowiedziec czy można je opublikować na serwisie i czy nie bedzie to neizgodne z prawem... prosze o mądre wypowiedzi inteligentnych ludzi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) A co w tym nie legalnego. Sam produkt jest własnością intelektualną EA ale już dodatki takie jak np. spolszczenia, mody czy patche które możesz sobie do niego dodawać to już Twoja indywidualna sprawa. Kupiłeś produkt to możesz sobie z nim zrobić co chcesz - łaski nie robią, kase dostali. No i sprawa z tym, że nie udostepniasz między innymi spolszczenia za pieniądze jest całkowicie legalne i jak najbardziej powinno się tak robić. Więc do dzieła. Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Kupiłeś produkt to możesz sobie z nim zrobić co chcesz - łaski nie robią, kase dostali.Czytales kiedys jakakolwiek licencje na oprogramowanie? Raczej nie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 to zdecydujcie sie tak czy nie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 jeżeli to spolszczenie jest nieodpłatne to jest legalne, to samo sie tyczy modów i patchów itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Czytales kiedys jakakolwiek licencje na oprogramowanie? Raczej nie :wink:A czy ja napisałem, że chcę tą grę rozłożyć na czynniki pierwsze i przerobić ją na kotlet schabowy? Takie głupie spolszczenie nie narusza licencji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zapraszam na http://www.thegodfather.ovh.org Ci którzy nie grali mogą obejrzeć sobie kilka filmików , jak to mniej więcej wygląda.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potryk Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Nie mogę jakoś przejść pewnej misji, a raczej mój Angielski iest za słaby. Jest jakaś balanga, wpadają gliny i potem ide tyłami do jakiegoś chyba magazynu, tam czeka na mnie chyba jest to szef policji, ale co z nim zrobić ? jak go zabije to restart misji a nic innego nie mogę wymyśleć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 musisz go zrzucic z budynku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aso Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 ludzie mam taki problem.Odpalilem gre juz elegancko gralem, sciagnalem spolszczenie, musialem grac od nowa bo skasowalo mi sejwa ale mniejsza z tym...Otoz - zainstalowalem jeszcze raz gre, chcialem zmienic rozdzielczosc a tu bach...slysze muzyke z gry, widze czarne tlo i napis VIDEO MODE NOT SUPPORTED (czy cos w tym stylu) i tak za kazdym odpaleniem gry.POMOCY, PROSZE !!! GG - 1540313 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 A jaki masz sprzęt?? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Grzechu_1990 co ma do rzeczy sprzet skoro gra mu chodzila ? Aso, Twoj monitor nie wyciaga Hz albo wogole takiej rozdz. z jaka sie gra uruchamia. Poszukaj gdzies w tym watku bo jest chyba plik, w ktorym ustawiamy domyslna rozdzialke w jakiej uruchamia sie gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aso Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 kurde no lipa caly czas ;/ zainstalowalem gre od nowa na innym dysku i caly czas to samo.Zmieniam rozdzielczosc w pliku "settings" w ostatniej linijce i nic :mur: chyba zainstaluje system od nowa ale jak to mi nie pomoze to wyrzuce kompa przez okno.Kto chce niech przyjdzie to moze zlapie ;P POMOCY !!! :P a tak a'propo to jaka jest domyslna rozdzielczosc tej giery ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) domyslna to albo 800x600 albo 1024x768 nie pamietam juz, sproboj zainstalowac inne stery moze watpie zeby pomoglo ale moze warto sprobowac p.s: a stery do plyty gl masz zainstalowane? Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...