Lifeman Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Kupilem Celerona prescotta 2.4GHZ, niestety przez moja nieudolnosc polamalem trzy nozki... Teraz mam juz 2.8Ghz, ale zastanawiam sie co zrobic z tamtym prockiem? Sprzedac? Czy wogole ktos to kupi? czy jest szansa naprawy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żyrafa Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Sprawdź go wkładając w płytę może będzie chodził, słyszałem, że niktóre nóżki są zdublowane, chociaż bez trzech to może trochę kuleć :lol: czy jest szansa naprawy?O ile nie zniczyłś punktów na płytce gdzie były przylutowane, nóżki do procka można przylutować specjalną lutownicą, wiem że niektóre zakłady elektroniczne się tego podejmą. Sprzedac? Czy wogole ktos to kupi?Nie dowiesz się dopuki nie wystawisz go na sprzedaż Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 ewentualnie ;] wsadzisz do soketa druciki ;] w miejsce brakujących nóżek ... powinien chodzić i napewno go ktoś kupi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lifeman Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 A ile moge za niego dostac ;]? Wiecej niz 40 ? (wersja boxowa :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...