macin Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Jak widać z podpisu kręcę radka i chcę założyć jakieś dobre chłodzenie(musi być cicho-dzidziuśsmile.gif. Mam do wydania ok 100-150 zl, lepiej jest założyć radiator od np:volcano 7+ i wentylator noiseblocker se2 blue oem na dodatkowym śledziu + radiatorki na pamięć czy kupić jakieś gotowe chłodzenie np: zalmana lub inne (heatpipe), oraz takie które pociągnie np: gf6600gt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macin Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Po spędzeniu dnia na czytaniu muszę wybrać między: Zalman ZM80D i Aerocool vga vm-101 Jeżeli ktoś ma któreś z nich to proszę napisać na jakiej grafie i jak z temperatórą? Jest gdzieś test tych ustrojstw? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 (edytowane) Wiec tak... Z chlodzeniem gf6600gt nic nie umiejszajac tej karcie to ona sie za bradoz nie grzeje. Inna technologia (brak dodatkowego zasilania) sprawia ze absolutnie nie trzeba tu wkraczac z "ciezkim sprzetem" :) (co np w 9800pro juz jest bardziej zrozumiale). Testy - google.pl (nie chce mi sie wpisywac bo sam mzoesz to zrobic), juz nie mowiac o poszukaniu tego na tweaku (byly tu linki opinie i masa informacji). Podpowiem ze jesli wybierac koniecznie miedzy Zalman ZM80D i Aerocool vga vm-101 to ten 2gi znacznie lepszym rozwiazaniem bedzie. Dlaczego? - szukaj. Ja bym w sumie mogl polecic jesli nie chcesz sie specjalnie babrac i ma byc tanio i wydajnie wstawic COOLVIVE. Ludzie maja, chwala sobie dosc i jest polowe tansza. A wydajnosciowo spokojnie zaspokoi 6600gt. Aha no i jezeli nie masz wstretu/uprzedzen do allegro i kawalkow aluminium z drugiej reki, to coolvive mozna dostac w stanie barsdzo dobrym na allegro.pl za nawet 40zl. Trzeba sie tylko przyczaic i licytowac :) Edytowane 20 Lutego 2005 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...