Skocz do zawartości
sobo05

X600 128/256 Ddr

Rekomendowane odpowiedzi

witam!co można wycisnąć z tej karty?i z której można wycisnąć więcej- 128 czy 256 mb ? chodzi tu o wersje mobilną która odpowiada w wydajności mobilnemu r9700 który znowu odpowiada w wydajności desktopowemu r9600 XT - zagmatwane ale prawdziwe (i nie wmawiajcie mi że jest inaczej bo sporo na ten temat sie naczytałem;-)) nie znam sie na OC dlatego wypisałem wam z jakiego przedziału to mniej więcej karta a wy jeśli możecie napiszcie mi co można z niej wycisnąć. Nie podajcie mi taktowań ani tym podobnych bo mi to nic nie mówi :D napiszcie lepiej ile 3d marków by było więcej albo ustawienia w Hl2 /Doom3 (te które da sie wycisnąć na x600 po OC) i wszystko będzie jasne;) jeżeli to ma pomóc to podaje całą konfiguracje sprzętu:

Pentium IV 3,2 ghz

1gb ram 2x512 mb 400 Mhz

60 GB hdd 7200 rpm

no i radek x600 128/256 nie wiem jeszcze jaki bo chce sie dowiedzieć z którego więcej sie da wycisnąć;)

czekam na szybkie i konkretne odpowiedzi , pozdrawiam :wink:

nie wierze że nikt nie wie <_< ostatnimi czasy w ogóle moje posty są pozostawane bez odpowiedzi ale naprawde nie wierze że nie wiecie co można z tego wycisnąć zwłaszcza że napisałem że to odpowiednik desktopowego 9600 xt..nadal czekam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...walcie sie na ryj sam spróbuje do czegoś dojść w ogóle zamknijcie to forum :angry: nara!

Zawsze cenilem sobie konstuktywną krytyke :)

A co do karty to jest bardzo malo popularny model... podobnie jak wszytko ponizej X800 na pci-e i ew X300 jak ktos sobie kupi na prszeczekanie cos taniego.

Wydajnosciowo jest tak ze X700 ~ 9800Pro ~ 6600GT (mniej wiecej :) )

A X600 bedzie odpowiednio podobne wydajnoscia do 9600Pro/XT (calezy od ustawien). Zreszta o ile sie nie myle to 4/1 architektura wiec by sie zgadzalo.

Zdecydowanie 128MB, bo 256 zeby wykozystac to musi byc znacznie mocniejsze GPU.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi