_Bazyl_ Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Składam kumplowi kompa . Sprzedawca w sklepie wcisną mu płytę Canyona 9BD2AS i845DDR twierdząc że to jest DFI NB-70SC. Sprawdziłem z wyglądu są identyczne ale czy to samo? chodzi mi czy można zmienić bios na DFI . I jak się spisują płyty Canyona.Może ktoś z was ma taką płytę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Może ten link pomoże? http://www.canyon-tech.ru/mainboard/cn9bd2as.html Pierwsze słysze o tej marce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 ruska maszina... ja bym nie bral :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bazyl_ Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Dzięki za link:) ale to już widziałem ich strona raczej skromnie wygląda:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Jeśli sprzedawca mu wcisnął tą płytę, a nie chcecie jej brać proponowałbym udać się do sklepu i proponować zamianę za dopłatą na lepszą, ewentualnie zwrot pieniędzy. O tym Canyonie nic nie piszą, jedyne co przeczytałem to, że ma dobry współczynnik jakości do ceny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 napisałem... proponowałbym proponować... ehhh, sorry, masło maślane, jestem roztargnięty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bazyl_ Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Qurde jak by to była DFI NB 70SC to bym jej nie oddał płyta ma dobre recenzje na innych strona jakieś drugie ,trzecie miejsca, ale jak by to było DFI :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...