Skocz do zawartości
AmiC_PL

Płyta I Wentyl Do Kręcenia P4 2.0 Ghz

Rekomendowane odpowiedzi

He'Y wszystkim :) jestem posiadaczem P4 2.0 Northwood na FSB 533/400/s478 oraz zasilacz Mode Com 300W, chciałbym wymienic płyte główną bo z obecnym Asus'em P4B533 nie obsługującym Ramu 400 Hz mam na pieńQ (Skacze mi FPS w CSs od 8 do 120 to musi byc ten wolny Ram bo chyba nie Radeon 9800 PRo 128 /256 :wink:) Więc prosiłbym o rade co do zakupu płyty pod mojego Klocka (wmiare jaknajtańszej bo wiem ze dużo z niego nie wycisne MHz chodzi o Dual chanela i obsługe DDR 400 nom i posiada SB Audigy wiec i dobra dzwiękuówka jest zbyteczna ) i cichego oraz wmiare taniego wentylatora. Zastanawiam się ile wycisne maxymalnie MHz z tego proceseora :) Z góry dzięki i Pozdrawiam :)

Edytowane przez AmiC_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh :? ... ile można na nim wyciągnać zwykłym wiatraczkiem a ile przy urzyciu wody (MHz oczywście :wink: )... choć osobiście wolałbym zwykły cooler bo tańszy ... nie chce wydawać góry szmalu w reanimacje tego Intela :sad: ... P.S. (Cichy dla mnie to jest taki co nie śmiga jak suszarka do włosów :D bo teraz mam takiego co pracuje na około 35 dB)

Edytowane przez AmiC_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi