Radon Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Seventeen or Bust to projekt DC (Distributed Computing) ktory ma sprawdzic problem Sierpinskiego . Mozecie znalesc bardzo dobry poradnik tutaj: Anand Tech Ja jestem z projektem juz przez 2 lata on/off bo jeszcze zalozylem grupe Poland w Predictor@home, tutaj. Nasz gol teraz jest zeby przegonic grupe Czeska ktora ma teraz 20 Tera cEM/s wiecej niz grupa Polska. Prosze dolacz do nas i zaliczaj WU's (Work Units) przynajmniej na nastepne 3 miesiace :D Odpowiem na wszystkie wasze pytania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 (edytowane) ok , klienta mam ale nie łaczy mi sie . Edytowane 20 Lutego 2005 przez gulises Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radon Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 To mi nic nie mowi :lol: Badz bardziej konkretny, hehe. Jakie masz software wpisane: OS? Firewall? Anti-Virus? Bit-Torrent? P2P?... etc... :mur: Jak masz Win + Firewall, przycisnij 'Configuration' i zmien 'Host' na sbp.pns.net i 'Port' na 80. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radon Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 W00t! Mamy jednego nowego uzytkownika! Kudos 'fyuryu' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radon Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 (edytowane) Nareszcie wyprzedilismy Austrie!! Teraz tylko 30T CeM do Danji! :D Edytowane 28 Kwietnia 2005 przez Radon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kranczer Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Ktos jeszcze w SoB dziala i liczy? Ach, i kto to nie chce sie do Team Poland przylaczyc, ze Team ma laczne przeliczone 334.61 T cEMs, a ludzie z Polski - 423.77 T cEMs ?! Zabojady nas przez to wyprzeda :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carll76 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 witam!!! czy moze mi ktos wyjasnic szczegolowo na czym polega ten program "" SEVENTEEN OR BUST""" i do czego on jest potrzebny?? pozdrawiam wszystkich :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...