paczka01 Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 No własnie , nigdzie nie moge znaleźć koło siebie tego pojemnika, w zadnym sklepie z gospodarstwem domowym, napiszcie jak widzieliscie gdzies te pojemniki, wiem ,ze sa ona bardzo popularne wsrod wlascicieli WC oczywiscie Warszawa, cala Saska Kępa nie ma Easy Clickow :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 poszukaj w Hipermarketach jakie są w tej wawie, przecież nie powiesz, że wogóle ich nie ma w stolicy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 gdzies są na 100%...tylko gdzie moja okolice przeszukalem calutką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 w carrefour powinien byc , chocby najmniejszy pamietam ze chyba tez w hicie byly , w tesco tez powinny byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^KapitaN^ Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 ja kupiem (tylko siakos we wrzesniu) w geant na ursynowie. wiec chyba tam mozesz szukac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolghnet Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 www.bloki.pl Proszę bardzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolghnet Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 ^^^------- pojemniki -> Blue Box ;] 20zl . Czy to dużo ? to pytanie nie do mnie :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 w carrefour easyclick 2,4l kosztowal 9zl :? sam sobie odpowiedz czy to duzo ,zwlaszcza ze to chyba 1,7l... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolghnet Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 to jest 1l :-| pozdr :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 1l? :D to w to sie w ogole zmiesci jakas pompka czy jest tak dla bajeru ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...