inc0gnit0 Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 (edytowane) j Edytowane 15 Lipca 2013 przez inc0gnit0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 oooołłłłłłłłłłłłłłłłłll meeennnnn ale syf, pewnie jakieś animale juz sie wychodowały :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 I co to jest? jakbys zobaczyl moj byly pokoj w akademyku to to co pokazelas jest przy nim tak saterylne jak sala operacyjna prawie :P Niestety fotki ma kolega z ktorym mam sredni kontakt - a tak wogole to nie ma sie czym chwalic !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Nie jestem jeszcze studentem, ale w takim czymś nie chciałbym mieszkać <_< . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S!nY Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 (edytowane) Szczerze to nie jest tak tragicznie Norma. Da sie żyć. tylko paienek raczej na mieszkanko byście niewyrwali ;] Edytowane 20 Lutego 2005 przez S!nY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 hahaha no ladnie, ale podobnie wygladaly nasze pokoje po dwudniowej wycieczce z grupa ze studiow :D jedna wielka impreza od przyjazdu ok. godz. 13 do odjazdu nastepnego ranka :D o 4 w nocy koles otwieral nam sklep (jakas wiocha sklep na parterze domku, koles musial otworzyc bo dobijalismy sie chyba z 10 minut, no i to byl jedyny sposob zeby nas przegonic) a rano wlasciciel osrodka zaganial nas do sprzatania, a poniewz nie bylismy w stanie zrobilismy wielka sciepe i zaplacilismy za sprzatanie i za wyrwane drzwi :D tak sie bawia studenci :D (ale rym w p...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Nie ma to jak PORZĄDNY BAŁAGAN :D :] ... ale mi sie antyteza pyknęła .... czy coś tam ... z polskiego mam dopa wiec wybaczcie :> Nie no za rok bede mieszkal tak samo... ale jakos balagan nigdy mi nie przeszkadzal przy kompie mam kilka talerzy sprzed 2-3 dni ... ale mama narazie dba zeby dalo sie do mojego pokoju wejsc ;) w akademiku bedzie pewnie gorzej :]. Apropo zdjec - najbardziej podoba mi sie Kibelek i te rolki po zuzytym papierze.:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 nie wiem czy to powod do chwalenia sie <_< <_< <_< nie wyobrazam sobie mieszkac w takim syfie (choc idealnego porzadku w domu tez nie mam), ale to juz przegiecie...jesli chciales zablysnac "zyciem studenckim" to chyba nie tedy droga... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 te rolki poprostu miażdżą, chyba kilka lat tam nie było sprzątane, albo ktoś używa 0.1 rolki na jeden raz, albo mieszkacie tam w 20 mam nadzieję że też mnie to będzie czekać bo ze starymi to tu zaraz wykituje, a szczególnie z tym porządkiem u mnie w pokoju :/ ale bym nie dał tak swojego pokoju przerobić w "chlew", sry za określeni ;) może się jeszcze nie znam na takim życiu, ale tu jest chyba lekka przesada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 :cry: Biedne te kompy, które muszą tam przebywać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 co do role mieszkalismy tam w 3 przez ok 4-5 miesiecy :) kompu moze i biedne bo tam pozegnalem mojego epoxa :( zwarcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 (edytowane) no na tym klopie to bym nie usiadl, chyba ze na narciarza :D totalny syf, buhehe Edytowane 20 Lutego 2005 przez medievil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 (edytowane) współczuje i nie wiem czym sie chwalicie chyba tylko wam współczuć. Jeszcze sie chwalic eksmisja, i basami. Sam mieszkam sam i nie wyobrażam sobie wizyty policji czy coś takiego mozecie mnie zjechac ale dla mnie to mieszkanie i wyglada jak mieszkanie człowieka pierwotnego , który sra gdzie popadnie i robi pod siebie. Edytowane 20 Lutego 2005 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 jaka tam eksmisja po prostu facet wlasiciel po powrocie z zagraniacy nie mial gdzie mieszkac a policja wpadla bo ... muza byla za glosno ;) to byla opnia naszej wspanialej sasiadki :D jak mozna nie wyobrazac sobie wizyty policji widac malo imprezowy z Ciebie czlowiek, nikt w mieszkaniu nie robil pod siebie wiekszosc czasu spedzalo sie z kompem reszta sie nie liczyla ... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 sorry, ale ja bym sie nie chwalil, gdbym z mieszkania, ktore w dodatku wynajmuj, zrobil doslowie chlew. Chociaz nie, nowoczesne chlewki sa czysciejsze... Wy sie w ogole myjecie ? bo ja zastanawialbym sie, ktore mydlo jest na tyle czyste, zeb mozna sie bylo nim umyc :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inc0gnit0 Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 (edytowane) . Edytowane 15 Lipca 2013 przez inc0gnit0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 powiem prawda... RE5PECT... ja myslalem, ze mam syf w pokoju... ale to powalilo mnie na kolana ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 o jednego sie przydadza te zdjecia jak jeszcze raz rodzice powiedza ze mam balagan w pokoju to pokaze mi te zdjecia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Hehe, ladny syfik :D Cos podobnego zrobilismy z kumplami na wycieczce integracyjnej w 1 klasie liceum :) , a jak potem wychowawcy wpadli do pokoju :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EaC Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 feluś popieram ! ludzie!!!!!!!!!!! przeciez to jest gorsze od SLUMSOW !!!!! wypadalo by sprzatnac ! ehh... zal slow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 O kutwa, ale burdello ;] Wy mieszkaliscie w Gliwicach ? :D Na jakiej ulicy byl taki syf ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inc0gnit0 Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 (edytowane) , Edytowane 15 Lipca 2013 przez inc0gnit0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Jak dla mnie: PRZEGIĘCIE..... ja rozumiem bałagan, porozrzucane wszędzie rzeczy, ale żeby mieszkać w takim brudzie..... przecież tam musiało cuchnąć..... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 A myślełem, że bałagan jest u mnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 To wyzescie na Osiedlu - Obroncow Pokoju - mieszkali.. Wspolczuje ludziom z sąsiedztwa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 ale bajzel... ja osobiscie nie lubie nie porzadku. U mnie to nawet papierka nie zobaczycie na podlodze(w pokoju domowym) bo maturka dopiero w tym roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Raany, a ja myslalem ze tylko u mnie talerze tydzien stoją... ;) Niezły syf... Przypomina mi sie nasza szkolna wycieczka na Litwei ostatnia noc kiedy walnalem takeigo kloca ze kibel sie zatkal, a moj kumpel chcial go przetkac swoim... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EaC Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 rumun_666 mogles oszczedzic szczegoly <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 rumun_666 mogles oszczedzic szczegoly <_< 1288892[/snapback] jak rumun to rumun :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 OMG..... no ja rozumiem że można mieć delikatny bałagan, sam taki mam ale bez przesady..... Ja osobiście nie wytrzymam długo jak utykam i widzę jakieś szpeje, talerze itp..... No i mi jakoś wstyd jak przyjdzie koleżanka albo ktoś na poziomie.... ale pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...