Skocz do zawartości
RaKLeZ

6600gt Oc

Rekomendowane odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

>> MaSell

a doczekamy się fotek i opisu modów na karcie ??

Bardzo mnie ciekawi to ''2kg miedzi"  :-P

1708291[/snapback]

Hehe nie 2kg miedzi, tylko karta waży na oko jakieś 2kg :wink: . Mody..... najzwyklejsze vgpu i vmem (które prawie nic nie daje) - vref i vdd jeszcze chłopaki nie wymyslili/nie zastosowali :? . Fotki dam jak zrobie WR - wstyd pokazywać się ludziom z drugą grafą na ORBie :lol: . Myśle nad podpięciem do karty dodatkowego kabelka z 12V, bo układy zasilania już nie wiedzą co mają ze sobą robić :lol: . Generalnie..... stay tuned B)

@Joker_king

Riva Tuner

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zobaczccie moje taktowania grafy i jaki wynik:) ja mam wydajna karte co:)

http://service.futuremark.com/compare?3dm05=906939

ale niedlugo zbaieram sie do roboty jak bede mial neta na swoim kompie choc sie nie zapowiad abo nie wiem dlaczgeo wszyscyw sieci maja internet a ja jakos nie mam pzrelecialem spybootem inny windows i nic kurcze nawet dysk zmienilem i nie wiem co jest kombinowalem z ustaiewniami sieci hoho bed emusial sie pobawic al ejuz nie mam pomyslow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja karciocha lata maxymalnie na 581/1320 bez modów, testowałem to w kilku grach z aa 4 i af 16, jednak po kilku minutach były już jazdy, niedługo woda wskoczy na karte więc myśle ze z takimi taktami zapuszcze bez problemow 3dsmarka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam problem 3DMarkami przy taktowaniu 570/1140 w 3DM05 mam 3327 a 500/1000 3182pkt. Natomiast gry chodza bardzo dobrze wyniki mam na poziomie innych GF6600GT. Testy przeprowadzałem na standardowych ustawieniach (3Dmarki sa w wersji PRO a moje stery to 78.01). Chciałem zaznaczyc ze na starym systemie (instalowałem win XP na nowym dysku) przy taktowaniu 535/1070 w 05-około3700 a 03-8286.

Jesli chodzi o wieksze OC to własnie załozyłem radiatory na pamieci i grałem w NFSMW przy taktowaniu 580/1200 dla sprawdzenia stabilnosc i po 2h zadnych błedów czyli mozna probowac dalej.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...