laza_lukasz Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Witam. Ma dysk WD120GB. Jest jescze na gwarancji ale jest taki problem: NIe da sie na nim systemu zainstalowac bo sie o cos czepie o jakies OCR czy cos. Partiotn MAgic nie che tesz na nim partycji zrobic . Wywala jakis blad. Wyczyscilem go WD Clean i nic dalej to samo. Ale jest na gwarancji. Czy gwarancja obejmuje cos takiego, a jezeli nie to jakiego kitu nawciskac sprzedawcy zeby go odesła doserwisu i aby dali nowy :D DZIEKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 To niekoniecznie musi byc wina bad sectorów. Napisz cos wiecej o tym bledzie który uniemozliwia ci instalacje wingrozy. Moze wartaloby sprawdzic tez tasmy czy sa prawdilowo podlaczone do mobo i do hdd oraz zworki. Sproboj tez przeskanowac dysk programem HddRegenerator w poszukiwaniu bad bloków. A jesli dysk bedzie takowe posiadał to masz prawo dojego reklamacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 1 Bad Sektor = Nowy HDD. Spotkałem się już z 4 takimi przypadkami i kończyło się daniem przez serwis nowego HDD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laza_lukasz Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Taśmy są na pewno dobrze itp ;] Aha dobrze wieddziec ze jak 1BAD to NEW DYSK :D . Puscilem HDDRegenerator , wykrył tam jakies błędy itp, ale nie chcialo mi sie czekac az dojdzie do konca. Skoro mam miec nowy dysk to po co tracic czas :P. Jutro jade do sklepu, zobaczymy co powiedza. Dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...