Gość artur.c Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 (edytowane) mam taka mala prosbe, czy ktos moglby mi powiedziec jak sprawdzic w jakim jezyku programowania napisany jest program... zainteresowal mnie jeden bardzo maly, uzyteczny, jednak brakuje mi w nim kilku opcji, chcialbym go troche zmienic, jest na licencji freeware, a autor pozwala na modyfikacje. Jak juz bede wiedzial to jedno, reszte postaram sie sam znalesc, nauczyc... :) pytanie na poziomie :unsure: Edytowane 20 Lutego 2005 przez artur.c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 jak jest freeware i jest udostepniony kod zrodlowy (faktyczna mozliwosc zmiany czegos) to popatrz na skladnie i juz bedziesz wiedzial. jak nie ma kodu to ucz sie asemblera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 to jest freeware, wielkosc 17kB, niestety kodu zrodlowego nie ma, czy gdybym napisal do autora, udostepnilby mi go na prosbe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 mozliwe ale nie pewne - zglos mu swoje propozycje, moze dopisze - freeware to nie znaczy open source Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...