Skocz do zawartości
Pinki

Thermalright SLK-800

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, ale wciąż daleko mu będzie do kombinacji super radiator + super wentylator.

Do tego modelu zaleca się stosowanie 8000 rpm Delty 80x80x50! (bodajże taki grubas) lub czegoś podobnie wydajnego jak 80x80x32. Owszem, możesz zastosować zwykły Sunon 80x80x25, ale wydajność zmaleje adekwatnie do hałasu i CFM.

Możesz powiedzieć, gdzie kupiłeś tego potwora i za ile????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, ale wciąż daleko mu będzie do kombinacji super radiator + super wentylator. 

Do tego modelu zaleca się stosowanie 8000 rpm Delty 80x80x50! (bodajże taki grubas) lub czegoś podobnie wydajnego jak 80x80x32. Owszem, możesz zastosować zwykły Sunon 80x80x25, ale wydajność zmaleje adekwatnie do hałasu i CFM. 

Możesz powiedzieć, gdzie kupiłeś tego potwora i za ile????

Niestety bede go dopiero sprowadzal, mozna go kupic tu http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu....html?mv_pc=611 za 50$

Jaki proponujecie wentyl do tego czegos :?: :lol:

Jest cos lepszego od http://www.xpcgear.com/smartcasefan2.html ale nie glosniejszego :?: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie sie zorientowałem ze ten wiatraczek jest montowany na Volcano 9 :) Dołączona grafika

Pytanko, czy montowac na ten wentyl grilla  :?: Co to da  :?:

Że sobie palcy nie utniesz :)))))))

Czy nie pogorszy to przeplywu powietrza :?:

Czy ten grill bedzie sie nadawal :?:

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie sie zorientowałem ze ten wiatraczek jest montowany na Volcano 9 :) Dołączona grafika

Pytanko, czy montowac na ten wentyl grilla  :?: Co to da  :?:

Że sobie palcy nie utniesz :)))))))

Czy nie pogorszy to przeplywu powietrza :?:

Czy ten grill bedzie sie nadawal :?:

Dołączona grafika

A po co wogóle grill?? Ja bym zostawił bez. Tylko trza uważać jak się łape do kompa wkłada :))).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...